Türkiye (Son Dakika) Çocuk parkında ölü bulundu

Çocuk parkında ölü bulundu

Paylaş
Çocuk parkında ölü bulundu

23 yaşındaki Nail Dalkoparan, Kağıthane'de bir çocuk parkında bank üzerinde ölü bulundu. Gencin ölümünü haber alan yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirerek, uzun süre gözyaşı döktü

Olay, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi, Ayazma Çocuk Parkı’nda, saat 09.00 sıralarında fark edildi. Parka gelen çocuklar ve aileleri bir kişinin kamelya altındaki bank üzerinde hareketsiz yattığını fark ederek durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekibi, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede bu kişinin, 23 yaşında Nail Dalkoparan olduğu anlaşıldı. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri, çevrede gencin ölümüne yol açabilecek delilleri topladı. Yapılan ilk incelemede çevrede poşet içinde uçucu madde (bali) ve bira şişeleri bulundu.

Bu sırada olayı haber alan Dalkoparan'ın yakınları olay yerine geldi. Genç bir kadın, cesedi görünce “Nail bunu neden yaptın. Bir ay sonra evlenecektik” diyerek ağladı. Sinir krizi geçiren kadını yakınları sakinleştirdi.

BONZAİ ŞÜPHESİ

Polis ekipleri ceset ve çevresindeki incelemelerini sürdürürken gencin ölümüne yol açan maddenin, son günlerde ölümlere neden olan bonzai olup olmadığını araştırıyor.

Özkan ARSLAN/İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı