Türkiye (Son Dakika) 'Çocuk renkli içecekten olmuş olabilir'

'Çocuk renkli içecekten olmuş olabilir'

Paylaş
'Çocuk renkli içecekten olmuş olabilir'

İstanbul Kâğıthane'de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince eski ortağını vurarak öldüren matbaacı Okan Alçıtepe tutuklandı

İstanbul Kağıthane'de geçen perşembe günü matbaacı Okan Alçıtepe, 3 yaşındaki çocuğunun kendisine ait olmadığından şüphelendi. DNA testi yaptıran Okan Alçıtepe çocuğunun kendisine ait olmadığını öğrendi.

Eşi Esra Alçıtepe'ye durumu soran koca, eşinden bu soruyu gidip ortağına sorması gerektiği cevabını aldı. Okan Alçıtepe bunun üzerine ortağı Cemil Şanlı’nın iş yerinin önünde beklemeye başladı.

5 EL ATEŞ ETTİ


Bir süre sonra gelen Cemil Şanlı otomobilinden indiği sırada Okan Alçıtepe ruhsatsız silahıyla 5 el ateş etti. Açılan ateş sonucunda Cemil Şanlı ağır yaralandı. Silahlı saldırının ardından Okan Alçıtepe olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Cemil Şanlı

"KENDİSİNE RENKLİ BİR İÇECEK VERDİĞİNİ SÖYLEDİ"


Okan Alçıtepe, polise ifade verdi. İfadesinde, "Ailem, 3 yaşındaki oğlumun büyüdükçe bana benzemediğini fark etti. Ben de kuşkulandım. Özel bir sağlık kuruluşunda yaptırdığımız DNA testi sonrasında oğlum olarak bildiğim çocuğun benim olmadığı ortaya çıktı. Eşim baskılarım sonrasında, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada Cemil Şanlı'nın kendisine renkli bir içecek verdiğini, çocuğun bu sırada olmuş olabileceğini söyledi" dedi.



"UYANDIĞIMDA HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORDUM"


Okan Alçıtepe'nin eşi Esra Alçıtepe ise ifadesinde, "Eşimin ortağı renkli bir içecek verdi, bayılmışım. Uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Çocuk o zaman olmuş olabilir" diye konuştu. Esra Alçıtepe, Cemil Şanlı'yı daha önce bu olay nedeniyle Bahçelievler 75. Yıl Karakolu'na şikâyet ettiğini de söyledi.


Çocuğundan şüphe duyup test yaptırdı, gerçeği öğrenince ortağını öldürdü

Haberin Devamı