Gündem Çocuk sarkıtıp paspas mı alınır?

Çocuk sarkıtıp paspas mı alınır?

Paylaş
Çocuk sarkıtıp paspas mı alınır?

Balkodan aşağı düşen paspası almak için çocuğunu ayaklarından tutup aşağı sarkıttı ve olanlar oldu

Adapazarı´nda iki katlı ahşap evin üst katında oturan 32 yaşındaki Nevin Uslu'nun kurutmak için balkona astığı paspas aşağı kata düştü. İnip almak yerine, 9 yaşındaki oğlunu aşağıya sarkıtıp aldırmak isterken balkon duvarı yıkıldı. Olayda anne ve sarkıtılan oğlunun yanı sıra, onları izlemekte olan 3 yaşındaki diğer çocuk da yaralandı.

Adapazarı'nın Karaağaç Caddesi'nde dün gece saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre iki katlı evin ikinci katında oturan Nevin Uslu, yıkadığı paspası kuruması için balkon korkuluğuna astı. Ancak gece onun düştüğünü görünce aşağı inip almak yerine, 9 yaşındaki oğlu Ali İhsan'ı yaklaşık 1.5 metre aşağıda birinci kat ile üst kat arasındaki çıkıntıda duran duran paspası alması için ayağından tutup aşağıya sarkıttı.

Ancak balkon korkuluğunun duvarı anne ile oğulun ağırlığına dayanamayıp çökünce anne Nevin, oğlu Ali İhsan ve onları izlemekte olan 3 yaşındaki diğer çocuğu Emirhan da yaklaşık 3 metreden aşağıya düştü. Yaranan anne ise iki çocuğu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

DHA