Magazin Çocuk ve fırın istiyor

Çocuk ve fırın istiyor

Paylaş
Çocuk ve fırın istiyor

'The Town'da 37 yaşındaki bir anneyi canlandıran Blake Lively bebek istiyor. Ünlü yıldızın bir tutkusu da dünya mutfağında iddialı bir restoran açmak

Allure dergisi ekim sayısının kapağına son dönemin yükselen yıldızı Blake Lively’yi taşıdı. ‘The Town’ filmindeki rolüyle gündemde olan 23 yaşındaki Lively, “Filmde 37 yaşındaki bir anneyi canlandırmam gerekiyordu. Biraz bencilce gelebilir ve insanları kızdırabilir ama o filmde olmalı, bunu denemeliydim” diyor.

Haberin Devamı

Anne rolüne kendini fazlasıyla kaptırmış olmalı ki, “Bebeğim olsun istiyorum” dedikten sonra bir kez anne olmanın kendisini tatmin etmeyeceğini söylüyor. Oyunculuk kariyeri dışında yıldızın bir projesi daha var: Bir fırın açmak ve Güney mutfağında iddialı bir restoran sahibi olmak.

Yemeğe düşkünlüğüyle açıklıyor bu planını, esas hedefi dünya mutfağına hakim bir restoran sahibi olmak. Bunun için şimdiden çalışmalara başlamış. Seyahat ettiği her yerde yemek kurslarına gittiğini böylece farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduğunu anlatıyor.