Magazin Çocuk yıldız olmaktan mutsuz!

Çocuk yıldız olmaktan mutsuz!

Paylaş
Çocuk yıldız olmaktan mutsuz!

Demi Lovato, sekiz yaşındayken bir çocuk yıldız olduğu için pişmanlık duyuyor, çünkü sonraki hayatında ciddiye alınmasını zorlaştırdı

24 yaşındaki şarkıcı, çocukların televizyon programı olan 'Barney and Friends' adlı şovda sadece sekiz yaşındayken oynadı ve şimdi iş teklifini bu kadar erken yaşta kabul etmesinin iyi olmadığını söyledi.

Disney'in müzikal film serisi olan Camp Rock'ta oynayan Demi şöyle söyledi:

"Eğer yeniden olsaydı, o kadar genç yaşta başlamazdım. Çocuk yıldızından ünlü bir sanatçıya dönüşmek zor bir geçiş süreci oldu. Kimliğinizi bulmanız gerekiyor. Uzun süredir kalıplanmış bir şekilde biliniyorsun ve o zaman bütün dünyanın önünde kim olduğunuzu bulmanız bekleniyor."

Confident şarkıcısı aynı zamanda bir çocuk yıldızı olmanın ömrünü olduğundan daha uzun sürmüş gibi olduğunu düşünüyor çünkü bir an önce büyümesi için zorlandı.

Youtube'un orijinal programlama başkanı Susanne Daniels ile konuşan Demi, "Ben 25 yaşına giriyorum. Hayatın dörtte biri. Geleceğime ve geçmişime bakıyorum ve hayranlarımla paylaşmak istiyorum. Gerçekten sahip olduğumdan daha uzun yaşadığımı hissediyorum." dedi.

Bu arada, sadece 24 yaşında olduğu gerçeğine rağmen, Cool For The Summer şarkıcısı geçtiğimiz günlerde beş yıldır ayık olmasını kutladı ve hayatının gerçekten başladığını hissettiğini belirtti.

Rehabilitasyona son verdiğinde şöyle söyledi: "Benim için çok önemli, çünkü ben ayılma günüm aslında yaşama başladığım günmüş gibi hissediyorum ve bu yüzden kendime beş yaşında demeyi severim. Hikayem hakkında açık olmaya ve başkalarına yardım ettiği için yaşadığım her şeyi paylaşmaya karar verdim."

Haberin Devamı