Magazin Çocuklar Duymasın 32. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Haluk'un saçına ne oldu?

Çocuklar Duymasın 32. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Haluk'un saçına ne oldu?

Paylaş
Çocuklar Duymasın 32. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Haluk'un saçına ne oldu?

Çocuklar Duymasın 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk beyazlayan saçlarına çare arayıp Tolga'dan yardım istiyor ama başına hiç olmayacak işler geliyor.

Kanal D'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk, saçlarının çok beyaz olmasına takıyor. Dar Gömlek'ten tavsiye isteyip uyguluyor.



HALUK'UN SAÇINE NE OLDU?

Tolga'nın tavsiyesiyle şampuan kullanan Haluk, hayatının şokunu yaşıyor. Şampuanı kullandıktan sonra hiç beklenmedik bir şey oluyor ve Haluk kafasına Beşiktaş beresi takmak zorunda kalıyor. Meltem, Gönül ve Tuna neden bere taktığını sordğunda ise Haluk bahane uydurup kafasının üşüdüğünü söylüyor. Şimdi Merak edilen konu Haluk'un saçına ne olduğu...



MELTEM DEDEKTİF TUTUYOR


Emre, sosyal medyadan tanıştığı Alev'le sevgili oluyor. Havuç, Alev'i Meltem'le tanıştırmaya getiriyor. Melten Emre'nin sevigilisini görür görmez Tutku'ya benzetiyor ve içine bir şüphe düşüyor. Alev Aydoğan'ın Tutku olduğundan şüphelenen Meltem, özel bir dedektiflik bürosunu arayıp, Alev'i araştırmaya başlıyor. Meltem, Alev ile ilgili çok önemli bilgilere ulaşıyor.



Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 18 Mart Pazar akşamı Kanal D ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çocuklar Duymasın 31. Bölümde Meltem ve Haluk, Havuç'un sevgilisi Alev (Tutku) ile tanışmak için akşam yemeği organize ediyor!

Havuç'un yeni bir iş bulması ve sevgilisi olması Meltem ve Haluk'u mutlu eder. Alev'in (Tutku), Havuç'un hayatındaki değişikliklere etken olması dikkatlerini çeker. Havuç'un, Alev'i (Tutku) tanıştırmak istemesini olumlu karşılayan Meltem hemen yemek hazırlıklarına başlar. Tutku planının tıkır tıkır işlemesinden dolayı sevinçlidir. Daveti kabul eder ve yemek zamanı Havuç ile birlikte evlerine gelir. Meltem kapıyı açar ve Alev (Tutku) ile karşı karşıya kalır.

Hüseyin ve Şükrü, Tuna'nın reklam teklifi ile havalara uçar. Bir çay markasının reklam yüzü olacaklarını duyan iki kafadar hemen zenginlik hayalleri kurar. Hüseyin hem bu mutlu eden haberle, hem de kendisini öfkelendiren haberle boğuşmaktadır. Öfkelenmesine ise, annesinin Remzi ile evlenecek olmasıdır.

Meltem ve Haluk'un hayatları normal giderken sosyal medyadaki özel fotoğrafları aralarını açmaya yeter. Bu durumu da Tutku ayarlamıştır. Gizlice girdiği evde Meltem'in telefonunu kurcalayıp bu fotoğrafı yayınlamıştır.

Çocuklar Duymasın 31. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM

Haberin Devamı