Magazin Çocuklar Duymasın'da fotoğraf krizi! Haluk çıldırıyor

Çocuklar Duymasın'da fotoğraf krizi! Haluk çıldırıyor

Paylaş
Çocuklar Duymasın'da fotoğraf krizi! Haluk çıldırıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 31. yeni bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. Yatakta fotoğraf çeken Meltem, sosyal medyadan paylaşım yapınca Haluk çıldırıyor

Kanal D'deki Çocuklar Duymasın'ın 31. bölümün 2. fragmanı izleyicinin mutlu olmasına sebep oldu. Tutku karakterinin olmadığı bir fragmanı izleyenler, ''Oh dizi sonunda eski tadında!'', ''Ay Tutku yok!'', ''Keşke hep böyle olsa bu dizi!''gibi yorumlar yaptı.

FOTOĞRAF KRİZİ

Tutku'suz fragmanda dikkat çeken bir detay var. Fragmanda Meltem'in yatakta Haluk ile fotoğrafını çektiğini izliyoruz. Fotoğrafı bir yere koymasını istemeyen Haluk'a "Bir yere koymuyorum" diyen Meltem'in fotoğrafı paylaşmasıyla işler kızışıyor.

Fotoğrafın sosyal medyaya konduğunu gören Haluk bu duruma kızıyor. Meltem ise "Ben bir yere koymadım" diyerek çıkışıyor.

Fragmanı izleyenler; "Bu fotoğraf işinde Tutku'nun parmağı yoktur umarız", "Artık her şeyi Tutku'dan bilir olduk", "Kesin Tutku Meltem'in telefonunu ele geçirdi!" gibi yorumlarda bulundu.


ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. BÖLÜM 2. FRAGMAN:



ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. BÖLÜM 1. FRAGMAN:



ÇOCUKLAR DUYMASIN 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç'un esrarengiz arkadaşı Alev'i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç'un arkadaşı Alev'le tanışmak için eve gelenler, Alev'in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.

Haluk ve Meltem, Havuç'un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır?

Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç'ı, Haluk'ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk'u oldukça sinirlendirir.

DUDAKTAN ÖPÜŞTÜLER

Çocuklar Duymasın dizisinin 29. bölümünde Meltem (Pınar Altuğ) ile Haluk (Tamer Karadağlı) dudaktan öpüştüler. 2002'den bu yana yayınlanan 16 yıllık dizide 'öpüşmeme' kuralı da böylece yıkıldı.




Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Baran Erdoğan ilk kez konuştu


Haberin Devamı