Magazin Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı POSTA'ya konuştu! (31. bölümde neler yaşanacak?)

Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı POSTA'ya konuştu! (31. bölümde neler yaşanacak?)

Paylaş
Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı POSTA'ya konuştu! (31. bölümde neler yaşanacak?)

POSTA'dan Mesut Yar'a konuşan Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven, dizinin devamı olarak bir film yapabileceklerini söyledi. Öte yandan Çocuklar Duymasın'ın bu akşamki yeni bölümünde Meltem ve Tutku karşı karşıya geliyor. İşte detaylar!

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın senarist ve yapımcısı Birol Güven, dizinin hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

"FİLM DÜŞÜNÜYORUZ" "

''Çocuklar Duymasın'ın filmi olur mu?" sorusuna Birol Güven şöyle cevap verdi:

"Vallahi düşünüyoruz ama bir final olarak değil bir deneyim olarak. En çok da Meltem rolündeki Pınar Altuğ Atacan bu deneyimi istiyor. "


Birol Güven

ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem'in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bambaşka bir insan oldu. Havuç'la samimi arkadaş oldu...

Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi. Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç'un arkadaşı Alev'i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.



Meltem ve Haluk'un özel fotoğrafları internete düşer. Kimin paylaştığı meçhul olsa da Haluk bu durumdan çok mutsuz olur.

Remzi ve Kadriye, mutlu bir birlikteliğe adım atmak üzeredir. Fakat önce çıkartmaları gereken maskeler vardır. Tuna, reklam projesinde Hüseyin ve Şükrü'yü reklam yüzü yapmak ister. Bu teklifi geri çevirmeyen Hüseyin ve Şükrü, artık ünlü sayılabilirler.



ÇOCUKLAR DUYMASIN 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç'un esrarengiz arkadaşı Alev'i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç'un arkadaşı Alev'le tanışmak için eve gelenler, Alev'in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.

Haluk ve Meltem, Havuç'un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır?

Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç'ı, Haluk'ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk'u oldukça sinirlendirir.

DUDAKTAN ÖPÜŞTÜLER

Çocuklar Duymasın dizisinin 29. bölümünde Meltem (Pınar Altuğ) ile Haluk (Tamer Karadağlı) dudaktan öpüştüler. 2002'den bu yana yayınlanan 16 yıllık dizide 'öpüşmeme' kuralı da böylece yıkıldı.




Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Baran Erdoğan ilk kez konuştu


Haberin Devamı