Magazin Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Gönenç'i: Sürpriz yok

Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Gönenç'i: Sürpriz yok

Paylaş
Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Gönenç'i: Sürpriz yok

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Gönül' karakterine hayat veren Zeyno Gönenç, önceki gün Etiler'de bulunan bir kuaför çıkışı objektiflere yansıdı

Oyuncu Zeyno Gönenç, önceki gün Etiler'deki kuaföründeydi. Bakım ürünleri alan oyuncu, uzun süre kuaförde kaldı. Çıkışta gazetecileri gören Zeyno Gönenç, hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalıştı. Yer aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkacağını söyleyen oyuncu, tatil rotası sorulunca ''Rotamı söylemem'' dedi.

Haberin Devamı

BEBEK SORULDU

Öte yandan geçen aylarda İsviçreli eski balet Gilles Kanert'la nikah masasına oturan oyuncu, evliliğin güzel gittiğini belirtti.

Bebek sorusunu ima eden gazeteciler oyuncuya ''Sürpriz var mı?'' deyince Zeyno Gönenç de ''Sürpriz yok'' diyerek uzaklaştı.

ZEYNO GÜNENÇ KİMDİR?

Zeyno Günenç, 22 Haziran 1967'de İzmit'te dünyaya geldi. İlkokul ikinci sınıftayken annesinin yönlendirmesiyle bale eğitimi almaya başlayan Zeyno Günenç, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde üç yıl çalıştı. Bu kurumdan istifa edip bir yıllığına Kanada Vancouver'a giderek eğitimini geliştirdi.

Yurtdışı da dahil olmak üzere birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle "Üç Salakşörler" adlı oyunla üç yıl süren bir turneye çıkarak Türkiye'nin birçok yerini gezdi.

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın adlı dizideki Dominant Gönül teyze karakteriyle ünlendi.

İlk evliliğini 1997'de Okan Bayülgen'le yaptı. Çift 16 ay sonra boşandı.

Zeyno Günenç İsviçreli eski balet Gilles Kanert ile evli şu an.