Yaşam Çocuklar pasta yapmak için buluştu

Çocuklar pasta yapmak için buluştu

Paylaş
Çocuklar pasta yapmak için buluştu

23 Nisan'da düzenlenen özel bir etkinliklikle engelli ve engelsiz çocuklar bir araya gelip pasta yaptılar

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”’ dolayısıyla Şişli Can Zihinsel Engelliler Derneği üyesi down sendromlu engelli çocuklar ile engelsiz çocuklar Elite World İstanbul Hotel tarafından organize edilen “23 Nisan Pasta Yapımı Etkinliği”nde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bu özel günde engelli ve engelsiz çocuklar F&B Müdürü Murat Arslan, Executive Şef Aydın Gül ve Pastane Şefi Özcan Ayverdi eşliğinde pastalarını süslediler, meyveleri çikolata ile kapladılar.

Tüm engellerin ortadan kalktığı bu etkinlikte çocuklar birbirlerine dans ve taklit hünerlerini sergiledi, etkinliğe gönüllü olarak katılan oyuncu Özgür Özgülgün eşliğinde oyunlar oynadılar şarkılar söylediler ve bayram coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

Etkinliğin sonunda Elite World Hotels Kurumsal İletişim Müdürü Fatma Bilgen; “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara armağan edildiğini ve bu etkinlikte engelli ve engelsiz çocuklarımızı bir araya getirerek tam bir bayram coşkusu yaşandığını ve öncülük ettikleri bu tarz etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı