Magazin Çocuklardan ölüm tehdidi alıyor

Çocuklardan ölüm tehdidi alıyor

Paylaş
Çocuklardan ölüm tehdidi alıyor

Kim Kardashian ve 16 yaşında 'dünyanın en büyük pop yıldızı' olarak anılan Justin Bieber, arkadaşlıklarını Elle dergisinin organizasyonuyla Bahamalar'da pekiştirdi

İkiliyi sevgili zanneden Justin’in hayranları Kim’e ölüm tehditleri bile gönderiyor. Justin ise twitter’dan “Çok seksi bir arkadaş ama arkadaş” mesajları göndererek öfkeli fanatiklerini yatıştırmaya çalışıyor.

GALERİ: KARDASHIAN'IN SEKSİ POZLARI!

Gençlerin ilahı Justin Bieber ve parıltılar saçan Kim Kardashian, Beyaz Saray’da bir yemek davetinde tanıştılar. Arkasından twitter’da kaynaştılar. Sonunda Bahamalar’ın beyaz kumsallı plajlarında bir araya geldiler... İkilinin bu mutlu, mesut anlarını Elle dergisinin son sayısı için Dusan Reljin ölümsüzleştirdi.

16 yaşındaki Justin Bieber’ın yıldızı, 2007’de YouTube’da (annesi tarafından) yayınlanan Ne-Yo’nun ‘So Sick’ parçasını kendi yorumuyla söylediği videosuyla bir anda parladı. Albümü ‘My World’, listelerde en üst sıraya çıktı. Saturday Night Live ve American Idol’ın yanı sıra, People Dergisi’nde de Justin için ‘dünyanın en büyük pop yıldızı’ unvanı kullanıldı. Hayranları internetteki sosyal ağlarda, bağlılıklarından ödün vermedikleri bu yeni ilahlarını zirvede tutmayı başardılar.

Kardashian'a tehdit mesajları yağıyor... Sonraki sayfada...

TEHDİT MESAJLARI YAĞDI!

İşte bu genç yıldız, Beyaz Saray’daki bir davette 29 yaşındaki Kim Kardashian’la tanıştığında ve bu tanışıklığı twitter’da flörtöz bir yakınlaşmayla sürdürdüğünde, medya için atılacak başlıklar hazırdı.

İkilinin fotoğrafları yayınlandığında, on yaşındaki kızların savurduğu ölüm tehditleri de gündemde yerini almdı. Kim’e gönderilen mesajlarda “Benim erkeğimi çaldın. Bedelini ödeyeceksin!” bile denmişti.

Bunun üzerine Justin twitter’dan, ”Kızlar, sakin olun”, “Kim Kardashian sadece bir arkadaş. Çok seksi bir arkadaş; ama arkadaş. Onu tehdit etmeye gerek yok!” mesajı göndermek zorunda kaldı.

2

Haberin Devamı