Gündem 'Çocuklardan utanın!'

'Çocuklardan utanın!'

Paylaş
'Çocuklardan utanın!'

Ağrı'da 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun açılış törenine geç gelen daire müdürleri, Vali Mehmet Çetin'i kızdırdı

GÖRÜNCE SİNİRLENDİ

Haberin Devamı

Ağrı’da 100’üncü Yıl Mahallesi’nde Murat İlköğretim Okulu yanında yapımı tamamlanan 200 kişilik Çiler-Atilla Önen Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışı için dün tören düzenlendi. Törende konuşan Vali Mehmet Çetin, geç kalan daire müdürlerini görünce sinirlendi. Vali Mehmet Çetin, törene 20 dakika geç gelen müdürleri yaptığı konuşma sırasında sert bir dille eleştirdi. Vali Mehmet Çetin, müdürlere şöyle seslendi:

‘HEPİNİZİ BİLİYORUM’

“Birçok il müdürümüz tören başladıktan sonra buraya teşrif etti. Geç gelerek Ağrı’yı mı kurtardınız? Beyler bu kadar mı heyecansızsınız? Geç gelenler hepinizi biliyorum, takip ettim. Fedekarlık yapıp buraya zamanında geldiğinizde, bu sevinci paylaştığınızda Ağrı batacak mıydı? Ben sadece birşey söylüyorum, utanın. Bu soğuk havada bu karda törene katılan çocuklarımızdan utanın.” Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ile iş adamı Atilla Önen’in konuşma yaptığı törenin ardından kız yurdu resmen açıldı.

Haberin Devamı

DHA