Dünya Çocukları evdeyken köpekle cinsel ilişkiye girdi

Çocukları evdeyken köpekle cinsel ilişkiye girdi

Paylaş
Çocukları evdeyken köpekle cinsel ilişkiye girdi

İngiltere Lechlade'de gerçekleşen bir olay, duyanları şoke ediyor

İngiltere bu olayı konuşuyor! Üç çocuk babası Nicholas Saunders, kız arkadaşıyla tartıştı. Gece içki içip sarhoş olduktan sonra eski karısı ve çocuklarının olduğu Lechlade'deki eve geldi. Sabaha karşı 2 sularında eve gelen Saunders, eski karısı Kelly Thacker ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Thacker ise onu reddetti ve çocuklarının odalarının da bulunduğu alt kata inerek oradaki yatak odasında uyudu.

"SAHSA, GEL KIZIM!"
Kelly Thacker duyduğu sesler nedeniyle üst kata çıkıp Saunders'a bakmaya geldi. Ancak gördükleri karşısında şoke oldu, çünkü 46 yaşındaki adam çıplaktı ve bull mastiff cinsi Sahsa adlı köpekle cinsel ilişkiye giriyordu.

Gördüklerine inanamayan kadın, polisi aradı ve üç çocuğunun babası Nicholas Saunders'dan şikayetçi oldu. Mahkeme karşısına çıkan adam dört yıl eski karısı Kelly ve çocuklarını ziyaret edemetecek ve 24 ay kamu hizmeti cezası çekecek.

O EVDEN TAŞINACAKLAR
Kelly Thacker ise oturdukları mahallede sürekli arkalarından konuşulmasından ve tatsız şakalara maruz kalmaktan bıktığı için taşınmayı bile düşünüyor.

POSTA.COM.TR

Haberin Devamı