Gündem 'Çocukları görünce tahrik oluyorum'

'Çocukları görünce tahrik oluyorum'

Paylaş
'Çocukları görünce tahrik oluyorum'

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 6 yaşında bir kız çocuğuna cinsel organını gösteren 30 yaşındaki M.Ş, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bornova’da bir yıl önce meydana gelen olayda M.Ş, iddiaya göre, önce evinin camında temizlik yapan 42 yaşındaki A.K’ye cinsel organını göstererek taciz etti.

Ertesi gün de aynı mahallede oturan 6 yaşındaki S.E’ye cinsel organını göstererek, “Seni var ya seni” diyerek cinsel saldırıda bulundu.

Şikayetçi olunması üzerine M.Ş. kısa sürede yakalanıp, tutuklanarak cezaevine gönderildi. ‘Cinsel saldırı ve cinsel istismar’ suçlarından hakkında İzmir 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan M.Ş, son kez hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti, duruşma sonunda M.Ş’yi, S.E.’ye karşı cinsel saldırı suçundan 16 yıl, A.K.’ye cinsel tacizden de 1 yıl olmak üzere toplam 17 yıl hapis cezasına çarptırdı.

"ÇOCUKLARIN GÖRÜNCE TAHRİK OLUYORUM"

Mahkeme heyeti ayrıca, sanığın gözaltına alındığında, “Çocukları görünce dayanamıyorum, tahrik oluyorum. Her gün ilköğretim okulu çevresinde dolaşıp havanın karardığı saatlerde okul çevresinde yalnız gezen çocukları takip edip gözüne kestiriyorum.

Kız ve erkek çocukları yakalayarak fiili livatada bulunuyorum” dediğine, ancak sanığın bu itiraflarına ilişkin dosyada yeterli bilgi ve belge bulunmadığına dikkat çekti.

İZMİR/DHA