Gündem Çocukları için canını verdi

Çocukları için canını verdi

Paylaş
Çocukları için canını verdi

Trabzon'daki çocuklarıyla lunaparka birlikte giden 'Elma Kurdu' ismi verilen trene binen 30 yaşındaki Zuhal Yiğci, vagonun raydan çıkması sonucu düşerek öldü

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Moloz semtindeki lunaparkta meydana geldi.

Isparta'dan bayram tatili için memleketleri Trabzon'a gelen Mehmet Yiğci, eşi Zuhal Yiğci, çocukları 9 yaşındaki Tunahan ve 8 yaşındaki Zeynep, bayram ziyaretlerini tamamladıktan sonra eğlenmek için lunaparka gitti.

Çocuklar ‘Elma Kurdu' ismi verilen ve küçük vagonları bulunan mini trene binmek istedi. Engebeli rayların üzerinde ilerleyen trende çocuklarının düşmesinden korkan Zuhal Yiğci de onlarla birlikte trene bindi.

Tren ilerlerken Yiğci ailesinin bulunduğu vagonun bir tekeri raydan çıktı. Bu sırada çocuklarını korumak için ayağa kalkan Zuhal Yiğci, dengesini kaybederek 2 metre yükseklikten düştü.

Kafasının üzerine düşen Zuhal Yiğci, çağırılan ambulansla 500 metre uzaklıktaki özel hastaneye götürüldü. Zuhal Yiğvi'nin boynunun kırıldığı ve kalbinin durduğu tespit edildi.

Tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Zuhal Yiğci hastanede öldü. Isparta’ta ziraat mühendisi olarak çalışan Mehmet Yiğci, hastane önünde gözyaşı dökerken eşinin çantasını bir an olsun elinden bırakmadı. Soruşturma sürdürülüyor.

Fatih TURAN/TRABZON (DHA)