Gündem Çocukları önünde eşini öldürdü

Çocukları önünde eşini öldürdü

Paylaş
Çocukları önünde eşini öldürdü

Gaziantep'te Uğur Arslan, eşi Emine Arslan'ı geçimsizlik nedeniyle çocuklarının gözü önünde başına 3 kurşun sıkarak öldürdü

Cumhuriyet Mahallesi Lohanzade Caddesi 23 Sokak'ta dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, aynı zamanda teyze çocukları olan, uzun süredir de geçimsizlik yaşayan 15 yıllık evli Emine ve Uğur Arslan çifti, dün akşam evde yine tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönüşürken Uğur Arslan, çocukları 9 yaşındaki Emre, 11 yaşındaki Dursun ve 12 yaşındaki Merve’nin gözleri önünde eşinin başına tabancayla 3 el ateş etti.

Silah sesi ve çocukların çığlıkları üzerine üst katta oturan ev sahibi Ali Kaya, koşarak aşağı indiğinde, Uğur Arslan'ı kaçarken gördü. İçeri girdiğinde Emine Arslan’ı yerde kanlar içerisinde bulan Ali Kaya, polisi ve 112 Acil Servis'i aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Emine Arslan’ın öldüğünü saptadı. En küçüğü 7 aylık Fatma Sultan olmak üzere 4 çocuk annesi olan Emine Arslan’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan ev sahibi Ali Kaya, “Ben merdivenden inerken, Uğur evden koşarak çıkıyordu. İçeri girdiğimde her yer kan revan içerisindeydi. Bebek başka odada, diğer çocuklar ise annelerinin üzerine kapanmış ağlıyordu. Hemen polisi aradım ve sonra çocukları alarak üst kattaki evime çıkardım” dedi.

Emine ve Uğur Arslan çiftinin ailelerin baskısıyla evlendiği, sürekli tartışıp kavga eden çiftin ayrılmak için mahkemeye başvurduğu ancak aileleri tarafından ikna edilerek boşanmaktan vazgeçtiği belirtildi.

Mehmet BULUT/GAZİANTEP (DHA)