Türkiye (Son Dakika) Çocuklarının hatırı için barıştığı eşi bu kez öldürdü!

Çocuklarının hatırı için barıştığı eşi bu kez öldürdü!

Paylaş
Çocuklarının hatırı için barıştığı eşi bu kez öldürdü!

Kocaeli Kartepe'de ayrı yaşayan çift, çocuklarının ısrarı sonucu yeniden bir araya geldi. Daha önce de eşine şiddet uygulayan Ömer Özbay, bu kez 5 çocuğunun annesi Asiye Özbay'ı pompalı tüfekle öldürdü. Ömer Özbay silah sesini duyup evin önünde toplananlara, "Ben cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin" dedi

Kocaeli Kartepe'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ömer Özbay, şiddet uyguladığı eşi Asiye Özbay’la birkaç yıl önce ayrı yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Ancak çift 5 çocuklarının ısrarları üzerine bir süre önce tekrar bir araya geldi.

Ömer Özbay zaman zaman yine eşine şiddet uygulamaya başladı. Çift bugün öğlen saatlerinde bilinmeyen nedenle tartıştı.

Tartışma sırasında Ömer Özbay, iddiaya göre torunu N.K.’nın gözü önünde eşi Asiye Özbay’ın başına pompalı tüfekle ateş etti. N.K. ise odadan kaçarak kendini banyoya kilitledi.

TÜFEKLE SOKAĞA ÇIKTI!

Ömer Özbay daha sonra elindeki tüfekle dışarı çıktı. Ömer Özbay silah sesini duyarak evin önüne gelenlere, "Ben cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin" dedi. Komşuları, Ömer Özbay’ın elinden silahı alarak polis ve 112 Acil’e haber verdi. Olay yerine gelen polis, Ömer Özbay’ı gözaltına aldı. Sağlık ekibi ise yaptığı kontrolde 5 çocuk annesi Asiye Özbay’ın öldüğünü belirledi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Ömer Özbay polis merkezine götürüldü. Polis evde incelemelerde bulunurken, Asiye Özbay’ın cesedi otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Ergün AYAZ- Faruk KIYAK- Orhan UZUN / DHA