Spor 'Çok ağır konuşurum'

'Çok ağır konuşurum'

Paylaş
'Çok ağır konuşurum'

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcuların isteğiyle gönderildiği iddiasına sert çıktı

Emre Belözoğlu, Roma maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Ersun Yanal’ın takımdan ayrılığında oyuncuların etkisi olduğuna dair çıkan haber ve sosyal medya yorumlarına cevap veren tecrübeli oyuncu, “Çok ağır konuşurum, sonra bunları yazarsınız” diyerek tepki gösterdi.

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; sarı-lacivertli futbolcu, “Herkes şunu çok iyi bilsin, biz futbolcular olarak sahanın içinden başka bir yere konsantre olmayız. Burada bizim yapmamız gereken, başımızda kim varsa ona destek olmaktır. Onun dışında kim ne söylemiş kim ne konuşmuş, vız gelir tırıs gider” dedi.

İsmail Kartal’ın çalışma sisteminin Kocaman ve Yanal’a benzemediğini ifade eden Kaptan Emre, “İsmail Hoca’nın sistemini ve çalışma planını hiç kimseye yakın görmüyorum. Kendine has bir çalışma sistemi var. Çok büyük hocalarla yan yana çalıştı. Kendisi de 6-7 tane takımı tek başına çalıştırdı. Bu anlamda takım içinde de çok sevdiğimiz biri. Bize hiç bir zaman hocalık yapmadı. Hep ağabey kardeş ilişkisinde olduk. Bununla beraber de hep mesafeliydik. O yüzden inşallah iyi başladı böyle devam eder. Biz İsmail Hoca’yı çok seviyoruz. Elimizden geldiğince burada olan bütün hocalarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 5 senedir beraberiz onunla. İnşallah bizim de bunda payımız olur” şeklinde konuştu.

‘ZAMANIMIZ VAR’

Emre yeni sezonla ilgili olarak, “Tam anlamıyla hazır değiliz. Süper Kupa’ya kadar zamanımız var. Sezon yeni başlıyor zaten. Hazırlık maçları iyi de gitse, kötü de gitse de hiçbir zaman ölçü olmaz. Önemli olan bu ciddiyeti korumamız. Bu sene 4. yıldızı takmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

'PAPA BENİ ARAMADI'

Emre Belözoğlu, Papa Francesco’nun isteği üzerine 1 Eylül’de Roma’da oynanacak olan ’Barış İçin Dinlerarası Maç’ organizasyonuna katılacağını söyledi.

Dünya çapında farklı dinlere inanan sporun önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan karşılaşmada, sahalara veda etmiş ve aktif futbol oynayan isimler yer alacak. Sahada yer alması için davet edilen isimler arasında Crisitano Ronaldo, Lionel Messi, Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane, Roberto Baggio, Andrea Pirlo, Yuto Nagatomo ve Samuel Eto’o gibi isimler bulunurken, halihazırda Inter’in başkan yardımcılığını yürüten Javier Zanetti de karşılaşmada yer alacak.

Basında çıkan “Papa Emre’yi aradı” yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Belözoğlu, “Ben Zanetti’yle görüştüm, onlar da kulübe bir davet gönderdiler. Hiçbir şekilde Papa’yla görüşmedim” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı