Gündem Çok feci bir ölüm

Çok feci bir ölüm

Paylaş
Çok feci bir ölüm

Dev iş makinasının motor bölümündeki tamiratla uğraşırken kaput aniden üstüne kapanıverdi

İstanbul'da Esenler'deki bir iş makineleri bakım servisinde asfalt silindirinin motor bölümünde çalışan 27 yaşındaki Yusuf Orakçı'nın üzerine motor bölümünü kapatan kaput bir anda düştü. Kaput ile motor arasında sıkışan talihsiz işçi olay sırasında serviste başka kimse olmadığı için sesini kimseye duyuramayınca Maltepe'deki arkadaşı Yiğitcan Anıl'ı telefonla arayarak yardım istedi.

Yiğitcan Anıl da olayı haber alır almaz itfaiye ve 112 acil servis ekiplerini arayarak olay yerine gönderdi. Kısa sürede servise gelen ekipler Yusuf Orakçı'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

BOĞULARAK ÖLMÜŞ

İlk incelemelere göre talihsiz işçinin sıkıştığı yerde boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Yusuf Orakçı'nın telefonla yardım istediği Yiğitcan Anıl olay yerine geldiğinde Orakçı'nın hayatını kaybettiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Orakçı kendisine sorulan soruları güçlükle cevaplarken, “düştüm gelin beni kurtarın" dedi diye konuştu. İş yeri sahibi ve diğer binadaki vatandaşlarda, talihsiz işçinin üzerine motor kapağının düşmesi sonucu nefessiz kaldığını ve boğularak can verdiğini söylediler.

Haberin Devamı

Yusuf Orakçı'nın cesedi olay yerinde polis ve savcılık tarafından yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından morga kaldırıldı. Talihsiz işçinin bekar olduğu bir akrabasının yanında kaldığı öğrenildi.

Ramazan ALMAÇAYIR / İstanbul DHA