Magazin Çok güzel hareketler bunlar

Çok güzel hareketler bunlar

Paylaş
Çok güzel hareketler bunlar

Kenan Doğulu yer aldığı kampanya ile binlerce insanı bir araya toplayacak

Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nın ‘Eğitimle Değişen Yaşam’ yaklaşımıyla organize ettiği ve daha önce Sezen Aksu ve Ferhat Göçer’in gerçekleştirdiği Darüşşafakalı çocukların yararına yapılan yardım konseri için bu yıl Kenan Doğulu sahne alacak.

Haberin Devamı

Tüm konser gelirinin Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacağı programda Doğulu, misafirlere muhteşem bir repertuarla konser verecek. Sahnede bir grup öğrenci ile 10. Yıl Marşı’nı okuyacak olan Kenan Doğulu ise bu konserden hiç bir ücret almıyor.

Sürpriz bir düet olacak

Darüşşafaka'da öğrenim gören öğrenciler arasında yapılacak olan rap yarışması birincisi de konser akşamı Kenan Doğulu ile düet yapma şansı kazanıyor.

‘Eğitim ve eğitim fırsatı’ kavramlarını kullanarak bir rap şarkısı besteleyecek olan öğrencilerin başvuruları 12 Nisan’a kadar devam edecek ve şarkılar elenerek 10’a indirilecek…

Son 10’a kalan şarkılar ise gazeteci ve sanatçılardan oluşan bir jüri tarafından oylanacak ve birinci olan öğrenci hayatında ilk kez yazdığı bir şarkı ile ünlü bir sanatçıyla şarkısına düet yapacak.

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu bu konser 21 Nisan 2010’da Tim Maslak Show Center’da gerçekleşecek.