Faik Gürses Çok kaçtı çok!
HABERİ PAYLAŞ

Çok kaçtı çok!

Maçın geneli Ivesa’da kalan ya da onun kurtardıkları ile geçti. İlk yarıda biri direkte patlayan Ekrem’in 2, Fernandes ve Hilbert’in kaçırdıkları file ile tanışsa Beşiktaş farklı skoru bu yarıda yapacaktı. Yetmedi, bunlara ikinci yarı Almeida ve Edu’nun da harcadıkları eklendi. Sakat Bebe dahil Beşiktaş’ta 7 santrfor var. Golü Sivok atıyor hayrettir!
[[HAFTAYA]]

Fernandes, Beşiktaş dergisinde anlatmış, “En iyi kafacı kim?” diye sormuşlar o da “Sivok” diye anlatmış. Eee bir yerde doktor tabii. Teşhisi koyup reçeteyi de yazıyor. İsmail’in Carvalhal’den yediği bir fırça var ki, sanırım milli bek anı defterine bunu yazacaktır. Simao’nun dönüşünden şimdilik pek bir şey anlamadım. İleride o da bir şey diyecektir.

Ama Mustafa Pektemek yarım dakikada süre alsa “Bay golü taktimimdir” kitabını yazıyor. Almeida’yı maçın tamamında kendi savunmasında ya da rakip kaleden uzak yerlerde gördük. Bu taktik icabı mıydı? Yoksa onun boşalttığı yerlere Ekrem’in girmesi miydi? Bunu çözemedik. Carvalhal, 7 kişiden oluşan iskeletini bozmamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ama Hilbert’in sakatlığı uzun sürerse o bölgede tek Ekrem var. Lig tüm hızıya sürüyor, nefes almak yok, su yok, her gün maç. İdman dışında traş bile olunmuyor. Hakem Yunus Yıldırım herhalde İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun olmuş. Elinde gönye, cetvel, pergel; serbest vuruşların yapılacağı yeri ölçüyor. Hakemlikten dekanlığa uçacak galiba. Ben öyle gördüm. Bu titizlikte yaptığı evlerin alıcısı çok olur?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder