Erdoğan Arıpınar Çok Merak Ediyorum
HABERİ PAYLAŞ

Çok Merak Ediyorum

Dünyadaki milyonlarca insanı saat farkından dolayı çeşitli zamanlarda televizyonlarının başına kilitleyen 2010 Dünya Kupası nihayet bitti. Ben olaya Türkiye açısından bakıyorum ve çok merak ediyorum. Futbol dünyasının bu büyük olayını bizim milyarlık bütçesi olan, eski federasyonun dost, vekil kafileli seyahatlerini aratmayacak şekilde Amerika seyahatine neredeyse Türkiye nüfusunun yarısını kendi bütçesinden götüren Türkiye Futbol Federasyonu bu büyük futbol olayını kimlerle ve nasıl izledi? Ve sonunda nasıl, kaç sayfalık bir rapora sahip olacak.

Haberin Devamı

Yanılmıyorsam; son haftalarda federasyondan yalnız Oğuz Çetin orada idi. Bakın, Dünya Kupası’nda yer alan 11 takım var ki, bunlar bizi yakından ilgilendirirler ve her zaman maçlarda, kuralarda karşımıza çıkarlar: Hollanda, Slovakya, Danimarka, Yunanistan, Almanya, İtalya, İngiltere, Slovenya, Fransa, Sırbistan ve Portekiz. Futbol Federasyonu Türkiye’deki tüm antrenörleri, özellikle milli takımda görevli, Super Lig’de yer alan tüm antrenörleri davet edip Dünya Kupası’na yollasaydı ve onlardan dönüşlerinizde her takım için bir rapor alsaydı, fena mı olurdu?

Ülke futboluna katkı, geniş düşünme ile olur. Evet, eskiden hizmet edenleri anmalı onlara saygı gösterilmeli, amma ülke futbolunun geleceği de düşünülmelidir. 2010-2011 sezonunda Futbol Federasyonu davranışı, yönetimi, olaylar karşısında tutumu ile büyük bir sınav verecektir. Rahmet Hasan Doğan’ın rüzgarı ile bugünlere kadar gelen federasyon bundan sonra ne kadar yürüyecek? Bekleyip göreceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder