Gündem Çok müşteriyle sekse döner ödülü

Çok müşteriyle sekse döner ödülü

Paylaş
Çok müşteriyle sekse döner ödülü

Antalya'da fuhuş çetesi çökertildi. Günde 5 kişiyle sevişen kadına döner ve dondurma ödülü veriliyordu

İHBAR ORTAYA ÇIKARDI

Antalya polisi Manavgat ve Side’de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran bir çetenin bulunduğu ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı. Polis, 100 kişilik ekiple 10 adrese önceki gün eş zamanlı baskın yaptı.

Baskında 6 Kırgızistan, 4 Özbekistan, 2 Gürcistan ve biri Ukrayna uyruklu toplam 13 kadın ile çetenin elebaşı Mehmet Er’in de aralarında bulunduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı.

3 BİN TL’YE GRUP SEKS

Çete üyelerinin iş bulma vaadiyle kandırarak Türkiye’ye getirdiği kadınları, pasaportlarına el koyarak fuhuşa zorladığı belirlendi.

Çetenin aralarında işadamları ve bürokratların olduğu VIP müşterilerine kadınları toplu olarak gönderip seçim yaptırdığı öğrenildi.



Bu müşterilerin grup seks için seçtiği 2 kadın karşılığında çeteye 2 bin dolar (3 bin 123 TL) ödediği ortaya çıktı. Diğer müşterilerden saatlik ilişki için 100 TL, gecelik ise 500 TL alındığı belirlendi.

Fuhuş için kadın isteyenlerin çetenin elebaşı Mehmet Er’i arayıp, şifre olarak “Kalp doktoru tanıdığın var mı?’ diye sorduğu tespit edildi. 4 ayrı evde kalan kadınların müşterilerin tercihlerine göre otel ya da evlere fuhuş için gönderildiği öğrenildi.

Günde 5 müşteriyle cinsel ilişkiye giren kadınların öğle ve akşam yemeğinde istedikleri kadar döner ile dondurma ısmarlanarak ödüllendirildiği ortaya çıktı.

Soner KOCAER/DHA

2