Gündem Çok tuhaf

Çok tuhaf

Paylaş
Çok tuhaf

Karnı şişince annesinin özel bir hastaneye götürdüğü 14 yaşındaki E.T.'nin 5 aylık hamile ortaya çıktı; ancak yapılan muayenede kızın bakire olduğu belirlendi

Anne N.T. ve baba S.T. savcılığa başvurdu. Baba S.T. savcıya, “5 ay önce karımla ilişkiye girdikten sonra spermimi silip banyoya bıraktığım bezi kızım kullanmış olabilir” dedi. Psikolog kontrolüne alınan kız daha sonra ifade verecek. Savcılık iki ihtimal üzerinde duruyor:

Haberin Devamı

1- E.T. ilişkiye girdi ancak kızlık zarı esnek olduğu için yırtılmadı.

2- E.T. babasıyla ya da başka bir erkekle ilişki yaşadı. Aile bunu gizlemek için ‘spermli bez’ yalanını attı.

Haydar Hoca: BEZDEKİ SPERMLER EVRİM GEÇİRİP KANATLANMIŞ!

POSTA yazarı Dr. Haydar Dümen’in yorumu: Sperm silinip bırakılmış bezi kullanmakla hamile kalınmaz. Spermler doğal ortamından çıktığında yaşama şansını hızla yitirir. Bu spermler evrim geçirip kanatlanmış, yolu bulmak için pusula kullanmaya başlamış, kuyruklarına da palet takmış olabilir!!!

Bakire hamile kalır mı?

Kalır. Sürtünme yoluyla yapılan sevişmelerde bazı afacan spermler kızlık zarının ortasındaki delikten girip yumurtayı dölleyebilir. Ayrıca zar esnek olabilir. İlişkide yırtılmayabilir. Bu olayda biri yalan söylüyor! Bu karmaşık iştir, genelde aile içinde gelişir! Kabak hep kızın başında patlar! Sonucu Adli Tıp aklar.

Haberin Devamı