Dr. Haydar Dümen Çok üzerine gitmeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Çok üzerine gitmeyin...

Haberin Devamı

İlişkide önemli olan uyum ve mutluluk. Bazen erkek iş yorgunluğu, geçim derdi nedeniyle cinselliğe ilgisini kaybediyor, tempo düşüyor. Bu durumu büyütüp aldatıldığınızı düşünmeyin. Üzerine gitmeyin, ortak bir tempo yakalamaya çalışın...

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl yola gelecek?

26 yaşındayım, kız arkadaşım olmadı. Benim oğlan çılgın gibi. Ama kızlarla karşılaşınca yerinden kıpırdamıyor. Nasıl yola gelecek?

CEVAP

Değerli okurum, senin oğlan vallahi de billahi de madalyonluk! Sahipsin öyle bir nimete, şükret talihine. Kızlar yokken aslan, baş başa kalınca sen kaptan o miço. Açılıyorsunuz ‘Tutku’ adlı geminizle denize. Gözler dürbün gibi çevreyi tarıyor. Oğlan memnun, hayaller kuruyor. Sabırla uygun ortamı bekliyor. Veriyorsunuz el ele, beyne gelen bu hayallerle basıyorsunuz gaza tam 11 yıl. Şimdi oyuncak gemiden çıkıp yata ya da zırhlı bir gemiye göç etme zamanı. Yavaş ol, sağlam adım at, ayağın kaymasın.

Aklıma ilişki gelince...

20 yaşındayım. 6 aydır kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Aklıma cinsellik gelince hemen, o anda olsun istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Çeşitli yöntemler var hoppa, anasının, babasının şımarığı, her dediğini yaptıran okurum. İlk aklıma gelen yöntemi yazayım. Evlenme yaşına gelmişsin, evlen onunla. Okul, geçim, gelecek yılların sorumluluğuna ne gerek var? Baba kazansın, ana hazırlasın, dolmalar, börekler, akşam çayında kekler, çörekler... Biricik çocukları için “Aman incinmesin” diyecekleri de belli. Kız gece-gündüz yanında. Birlikte yer içersiniz, tuvalet için kura çekersiniz!!! 1 yıla varmaz, sen ya psikiyatri kliniğinde ya da başka bir hastanede eşinin ziyaretini beklersin.

Neden sertliğini kaybediyor?

50 yaşındayım, 24 yıllık evliyim. Sertleşme sorunum oluyor. İlişkide penisim yumuşuyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, insanlarda belli evrelerde değişimler olur. Bunlara yaş dönümleri denir. Çocukluktan ergenliğe, ergenlikten evliliğe, evlilik gittiği kadar gider, neyse... 50’li yaşlar ise, çığ gibi önümüze düşen yaşamın gerçekleridir. Bunlara yaş dönümü değişimleri denir. İlk saydığımız değişimler fırtına gibi kısa ya da hafif esintilerle geçer. İlla ki 45-50 yaş arası değişimler çoğunda don vurmuş gibi çatur çutur geldiğini belli eder. Özellikle bu sonuncu evrim kurallarından biridir. Sana gelince üstadım, önce organın damarlarına bakılacak, sağlamsa bir uzman tarafından ona el atılacak.

Sertleşmiyor

25 yaşında kadınım ve evliyim. Eşim 30 yaşında. Penisi çok küçük ve sertleşmiyor. Sertleşiyor ama 1-2 saniye içinde küçülüyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Doktora gitmiyor.

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gitmesi şart. Konulacak teşhise göre tedavisi olduğunu bilin. Bana bilgi verin ki sizi yönlendireyim.

1 dakika sürüyor

27 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. Her ilişkiye girdiğimde sadece 1 dakika sürüyor. Hemen boşalıyorum. Eşim ve ben bundan çok rahatsızız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma çok erkekte var. Bu sadece şartlanma. Yani gençlik yıllarında alışkanlık kazanılan mastürbasyon ile ilgili bir olay. Heyecan da bunu körüklüyor. Tedavide şartlanmayı kıracağız. Mutlaka bir uzman yardımı alacak ve keyifli bir hayat yaşayacaksın.

Sürekli sertleşme oluyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla gün içerisinde 3 kez ilişkiye girsem bile çok sık sertleşme oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Kız arkadaşınla ilişkiyi azaltacaksın. Beynini yoracaksın. Biraz yaşın gereği ciddi işlerle ilgilenerek güzel ideallere koşacaksın.

Doyamıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaya doyamıyorum. Günde 3-4 kere yapıyorum. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Değerli okurum, bir şey olmayacak. Sersemsepelek okulu bitireceksin. Derslere konsantre olamayacaksın. Kendinle uzlaşamadığından sinirlerin bozulacak. Aşağılık kompleksine kapılacaksın. Yeter mi, sayayım mı değerli okurum?

Canı neden acıdı?

21 yaşındayım. 2 gün önce kız arkadaşımla birlikte olduk. Canı çok acıdı. O yüzden benimle birlikte olmak istemiyor. Acaba canının acımasının sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sensin. Durup dururken canı acıyıp karnına ağrı girmiyor ki çocuğun. Sen bir şeyler yapıyorsun onun da canı yanıyor. Yanmasa daha mı iyiydi? Bu defa da acaba tecrübeli miydi diye bana mail atardın. Git onun acılarına ortak ol, teselli et. Onu koru.

Kızlık zarından mıydı?

24 yaşındayım, kız arkadaşım da 22 yaşında. Biz 2 aydır birlikte oluyoruz. İlk seferde kan geldi ama azdı. Birkaç gün önce yeniden ilişkiye girdik, ilkine kıyasla daha yoğun kanama oldu. Acaba kızlık zarı mı diye düşündük? Neden 2 ay sonra kan geldi?

CEVAP

Değerli okurum, kanayacağı tutmuş kanamış. Olur böyle vakalar, Haydar Hoca adını koyar. Zorlamayın, dikkatli olun amma bu kızla ilişkinin sonu ne olacak? Hevesin geçince “Güle güle” mi diyeceksin? Kız hem sosyal hem ekonomik bakımdan bunu kaldırabilecek durumda mı?

Onu bekleyemiyorum

25 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Karımla ilişkiye girdikten bir süre sonra boşalıyorum ve ereksiyon bitiyor. Geciktiricileri kullansam da karımın orgazm olmasını bekleyemiyorum. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, süre vermemişsin. Eğer 8-10 dakikaya çıkmışsan, senden yana sorun yok. Eşine önerilerde bulunulabilir. Boşaldıktan sonra penisinin yumuşaması doğaldır. Bu süreyi uzatmak bize düşer. Doktora gidip bire bir yardım alacaksın.

Kocam neden isteksiz?

30 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim. 1 yaşında bir oğlum var. 6 aydır cinsel yönden mutsuzum. Eşimde erken boşalma başladı. Haftada 2 kez ilişkiye girebiliyoruz. Son zamanlarda eşim isteksiz. Acaba beni aldatıyor mu? Çok çalışıyor ama aklımdan bu soruyu atamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, eşin seni aldatmıyor. Evlilikte özellikle doğumdan sonra psikolojik ya da yapı gereği böyle sorunlar yaşanıyor. Bence çok üzerine gitme, asla kuşkulanıp onu tedirgin etme. Önünüzde uzun yıllar var. Bu nedenle de haftada 1-2’lik tempo iyidir. Onu yakalamak için el ele tutuşun, profesyonel yardım alın.

Sevgilim şikayet ediyor

19 yaşındayım, penisim büyük ve kalın. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Onun mutlu olması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çok basit yavrum. 2 yıl bekle, çevrenin ya da ailenin onayıyla bir kadın denemesi yapmak istiyorsan bunu genelevde uygula. Ölçüye, tekniğe alış. Heyecanların biraz daha yatışsın. Sonra gün ola harman ola. Hem kız kurtulur senin şiddetinden hem de sen rahat edersin.

Kız benden korkuyor

18 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmekten korkuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızı serbest bırakacaksın. Taa ki, kızdan sorumlu olacak duruma gelene kadar. Kızla hayatını birleştireceksin. Kızı cinsellikten soğutmayacak, hayatıyla oynamayacaksın. Evlendiğin zaman zaten sorumlu olduğun için o zaman teknik yardımlar devreye girecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaz sıcağı karın cehennemidir, kutuplar ise cenneti. Çünkü orada ölümsüzleşir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder