Gündem Çok yazık

Çok yazık

Paylaş
Çok yazık

İzmir'de 4 ay önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine 6 ay el konulan Tuğçe, en yakın arkadaşı Pınar'ı da alıp önceki gece otomobille gezmeye çıktı; ama...

SAHİL YOLUNDA KAZA

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik bölümünde okuyan Tuğçe Süt (20), sınıf arkadaşı Pınar Sinem Karabolat’ı (21) da yanına alarak otomobille gezmeye çıktı.

Tuğçe, kendisine ait otomobille Balçova’dan Konak yönüne giderken, Güzelyalı’da aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, yol ortasında bulunan palmiye ağacına çarptı.

OTOMOBİLDE BİRA ŞİŞESİ

İki arkadaş çarpmanın etkisiyle aracın ön tarafında sıkıştı. Kurtarma ekipleri önce Tuğçe’yi çıkarıp ambulansla hastaneye yolladı. Pınar ise çıkarıldığında ölmüştü. Tuğçe hastanede kurtarılamadı.

Tuğçe 4 ay önce alkollü araç kullanırken polise yakalanmış, ehliyetine 6 ay el konulmuştu. Otomobilde bir bira şişesi bulundu. Tuğçe’nin alkollü olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

FACEBOOK’TAKİ MESAJLAR

Tuğçe ile Pınar’ın Facebook’taki yazışmaları birbirlerine ne kadar bağlı olduklarını gösterdi.

Pınar, 3 gün önce Tuğçe’ye şu mesajı yazmıştı: “Bilir misin bizde kardeşlik nedir? Nefesin kesilirse al benim canımı kullan, senindir. Yolun sonu uçurumsa eğer geri dön, ilk adım benimdir.” Tuğçe de Pınar’a, “Canımdan da ötesin. Yaşam pınarımsın. Tek kardeşimsin” diye cevap vermişti.