Gündem Çöken çatısını tamir edemeyince intihara kalkıştı

Çöken çatısını tamir edemeyince intihara kalkıştı

Paylaş
Çöken çatısını tamir edemeyince intihara kalkıştı

Manisa'da, kısa bir süre önce çöken evinin çatısını maddi durumu iyi olmadığı için yapamadığını söyleyen 36 yaşındaki A.K., Şehzadeler Belediyesi'nin bulunduğu 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti

Merkez Şehzadeler Belediyesi’nin de bulunduğu 8 katlı binanın çatısına çıkan A.K., intihar girişiminde bulundu. A.K.’yi çatıda görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meraklılar da çatıya çıkan A.K.’yi cep telefonlarıyla görüntüledi.

Polisin intihardan vazgeçirmek için bir süre konuştuğu A.K., belediye başkan yardımcısı ile görüşmek istediğini, yoksa aşağı atlayacağını söyledi. Polisin çabaları üzerine intihardan vazgeçirilen A.K, çatıdan indirildi. Belediye binası içinde bir süre bekletilen A.K’nin evinin çatısının bir süre önce çöktüğü, maddi durumu nedeniyle zorda olduğu ve belediyeden yardım istediği öğrenildi. Yarım saat boyunca belediyenin içinde bekletilen ve istek dilekçesi alınan A.K, dilekçesini verdikten sonra polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haberin Devamı