Magazin Colin Kazım'ın babası karakolluk oldu

Colin Kazım'ın babası karakolluk oldu

Paylaş
Colin Kazım'ın babası karakolluk oldu

Etiler'de bir kadınla yemek yiyen Kazım'ın babası Richard, gazetecilere köpürünce karakolluk oldu

Son dönemde, yaptığı otomobil kazası ve hakkındaki şike iddialarıyla gündemde zirve yapan Colin Kazım'ın başı yine belaya girdi. İstanbul Etiler'de bir restoranda babası Rodney Richard ve bir kadın ile yemek yiyen Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım'ı görüntülemek isteyen gazeteciler, baba Richard'ın tepkisiyle karşılaştı.

İddiaya göre masadan kalkan baba Richard, kendilerini görüntülemeye çalışan TRT muhabirinin üzerine yürüdü. Araya gireyenlere rağmen Rodney Richard, muhabire hakeret etmeye başladı. Gazetecilerin şikayeti üzerine restorana gelen polis, ifadelerin ardından Colin Kazım ve yanındaki arkadaşının restorandan ayrılmasına izin verirken baba Rodney Richard'ı ifadesi alınmak üzere Levent Polis Merkezi'ne götürdü. Baba Richard ifadesinin alınmasının ardından polis merkezinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Richard'ın avukatı Murat Arıkan, müvekkilinin gazetecinin şikayeti üzerine ifade vermek üzere karakola geldiğini söyleyerek "Müvekkilim hakeret ettiği iddiası ile ifadesi alınmak üzere buraya getirildi. Böyle bir şey olmadı. Kendisi hakaret etmemiştir, kabul etmiyoruz bunu zaten serbest bırakılmıştır" dedi. Gazetecilerin Colin Kazım, babası ve yanlarındaki kadının restoranda bulunma nedenini sorması üzerine ise Arıkan, "Doğum günü için oradaydılar. daha fazla bilgi veremiyorum" dedi.

DHA