Magazin Colleen Wing’e özel video

Colleen Wing’e özel video

Paylaş
Colleen Wing’e özel video

Netflix 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, 17 Mart Cuma günü prömiyeri yapılacak yeni dizisi Marvel’s Iron Fist’in kadın karakteri Colleen Wing’i anlatan özel bir video yayınladı

Netflix’in, Marvel Television ve ABC Stüdyoları işbirliğiyle hayata geçirdiği Marvel’s Iron Fist; Marvel süper kahraman serisinde Daredevil, Jessica Jones ve Luke Cage’den sonraki dördüncü hikaye olarak merakla bekleniyor. Her birinin hikayesi ayrı dizilerde anlatılan bu dört süper kahraman, yılsonuna doğru yayınlanacak olan The Defenders’ta bir araya gelecek!

Hazırlanan videoda, diziden görüntülerin yanı sıra Colleen Wing karakterini canlandıran Jessica Henwick ile yapılan röportajdan kesitler de yer alıyor. Sahip olduğu her şey elinden alındıktan sonra dövüş sanatlarını öğrenen Colleen Wing için şimdi yeteneklerini ortaya koyma zamanı. Colleen Wing’in tüm yaşadıklarına rağmen hayattaki güçlü duruşu, kadın erkek tüm izleyicilere ilham olacak.

Yıllar boyunca kayıp olan milyarder Danny Rand (Finn Jones) New York'a dönerek geçmişiyle olan bağlarını yeniden canlandırmaya ve ailesinin vasiyetine sahip çıkmaya çalışıyor. Bir yandan da kung-fu’daki ustalığını ve muhteşem Iron Fist gücünü kullanarak New York'u yozlaştıran suç unsurlarına karşı savaş veriyor.

Haberin Devamı