Gündem Çöp konteynerine atmışlar

Çöp konteynerine atmışlar

Paylaş
Çöp konteynerine atmışlar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir çöp konteynerinde bulunan ve "Ömer Alper" ismi verilen yeni doğmuş bebek, hastanedeki tedavisinin ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir aileye evlatlık olarak verildi

Dalaman’da çöp konteynerinde bulunan yeni doğmuş bebek, geçici bakım sözleşmesi ile bir aileye evlatlık verildi.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu "Ömer Alper" ismi verilen bebeğin Ortaca Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildiğini belirtti.

Akkuzu, bebeğe yakın ilgi gösteren ve her türlü sağlık sorunuyla ilgilenen hastane personeline teşekkür etti. Muğla’da 53 ailenin evlat edinmek için sıra beklediğini bildiren Akkuzu "Ömer Alper bebeği tedavisinin ardından teslim aldık. Bebeği, erkek bebek bekleyen sıradaki aileye ’geçici bakım sözleşmesi’ ile verdik. Müdürlüğümüz bu aileyi bir yıl denetlenecek. Yapılan ziyaret ve denetlemelerin ardından bebeğin uyum gösterdiği belirlenirse aile, evlat edinmek için ilgili mahkemeye başvuracak" dedi.

Olay Muğla’nın Dalaman ilçesinde çöp konteynerinde beze sarılı halde bulunan yeni doğmuş bebek, Dalaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Haberin Devamı

Bebeğe, kendisini hastaneye getiren sağlık memuru ve tedavi eden doktorun isimlerinden oluşan "Ömer Alper" adı verilmişti.

AA