Gündem Çöpçatan yunus!

Çöpçatan yunus!

Paylaş
Çöpçatan yunus!

Sevgilisiyle yunus havuzuna gelen genç, evlilik teklifinde bulunmak için yanında getirdiği yüzüğü, kutu içinde, bir yunusla genç kıza gönderdi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Adaland Dolphinpark’ın sevimli yunusuna ’çöpçatanlık’ yaptırıldı. Kız arkadaşı ile yüzmeye gelen İzmirli Deniz Ülke’nin yunus aracılığıyla verdiği yüzüğü alan Aslı Şenel, evlilik teklifine ’hayır’ diyemedi.

Haberin Devamı

Yunuslarla yüzme ve onlara dokunmayı merak eden kız arkadaşı Aslı Şenel ile Kuşadası Adaland Dolphinpark’a gelen Deniz Ülke, bu fırsatı değerlendirerek evlilik teklifi yapmak istedi. Kız arkadaşının en çok olmak istediği yerde yapılan teklifi reddetmeyeceğini düşünen Deniz Ülke, Dolphinpark işletmecilerine düşüncesini anlattı. Bunun üzerine su parkı çalışanlarının da görev aldığı senaryo hazırlanarak uygulamaya konuldu.

Deniz Ülke, Aslı Şenel ve bir grup yakın arkadaşı Adaland Dolphinpark’a geldi. Yunuslarla yüzme hazırlığı yapan Şenel’e ’Star’ adlı yunus bir kutu içinde yüzük getirdi. Yunusun ağzından kutuyu alıp içindeki yüzüğü gören Aslı Şenel şaşırırken, havuz kenarında çalışanlar tarafından konfeti ve şampanyalar patlatıldı.

HAYIR DİYEMEDİ

Deniz Ülke, kız arkadaşına havuz kenarında önceden hazırladığı üzerinde foğraflarının da yer aldığı pankartla evlenme teklifinde bulundu. Peş peşe yapılan sürprizlerle neye uğradığını şaşıran Şenel, teklife ’Hayır’ diyemedi. Evlilik teklifini kabul ettikten sonra sevimli yunus Star’ı öptü.

Haberin Devamı

Kız arkadaşına evlilik teklifini hiç unutamayacağı bir yerde yapmak istediğini, onun yunuslarla yüzmeyi çok arzuladığını öğrendiğinde bu planı yaptığını belirten Ülke, şöyle dedi:

"Aslı yunuslara bayılıyor. En büyük hayali yunuslarla yüzmekti. Evlilik teklifi yapmak için en uygun yerin yunusların yanında olduğunu düşündüm. Bunu Adaland yöneticileriyle paylaştım. Onların da desteğiyle 1 hafta boyunca planlama yaptık. Yunuslar aracılığıyla yaptığım evlilik teklifini kabul ettiği için çok mutlu oldum. Bu kadar keyifli bir teklif olacağını ben bile beklemiyordum. Onu çok seviyorum. En kısa sürede düğün organizasyonlarına da başlayacağız."

Adaland Yönetim Kurulu üyesi Fahri Alem Günaydın da teklifin mutlu sonlanmasının kendilerini de çok sevindirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Deniz, bize planını anlattı ve yardım istedi. Memnuniyetle kabul ettik ve yardımcı olduk. Doğrusu Aslı’nın yüz ifadesi görülmeye değerdi. Çok mutluydu ikisi de. Bu mutluluklarının ömür boyu sürmesini diliyoruz. Böyle güzel bir olayın içerisinde olmak bizi de çok mutlu etti."

Haberin Devamı

Latif SANSÜR/ KUŞADASI(Aydın), (DHA)