Gündem Çöpten ve tuvaletten bebek cesetleri çıktı

Çöpten ve tuvaletten bebek cesetleri çıktı

Paylaş
Çöpten ve tuvaletten bebek cesetleri çıktı

Kadıköy'de Selamiçeşme Özgürlük Parkı'ndaki bir çöp kutusunda, Kartal'da da Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde birer bebek cesedi bulundu

Kadıköy ve Kartal’da bebek cesetleri bulundu. Kadıköy’de çöp kutusunda, Kartal’da Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin tuvaletinde bulunan bebek cesetleriyle ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma yapıyor.

Kadıköy’deki, Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda dün sabah saatlerinde temizlik yapan Hüseyin Demirci, çöp kutusunda siyah renkli bir tişörte sarılı bir bebek cesedi olduğunu gördü. Demirci, cesedin bulunduğu tren istasyonunun yakınındaki bölüme parkın güvenlik görevlilerini çağırdı. Ardından polise haber verildi.

Haberin Devamı

Çöp kutusunda yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi olduğunun anlaşılması üzerine, Cumhuriyet savcısı ile Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri parka çağrıldı.

DOĞDUKTAN KISA SÜRE SONRA ATILMIŞ

Cesedin bulunduğu bölüm, “Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü” yazılı brandayla kapatılırken, çevrede de emniyet şeridi oluşturuldu. Cumhuriyet savcısı ile uzmanların incelemelerini tamamlamasının ardından ceset bir karton koliye konuldu. Ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polis, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatır

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin tuvaletinde dün saat 06.00 sıralarında temizlik yapan görevliler, çöp tenekesinin içinde bir bebek cesedinin olduğunu gördü. Yetkililer, bebeğin doğduktan kısa bir süre sonra çöpe atıldığının belirlendiğini belirttiler. Polis, bebeği çöpe atıp kaçan kişinin yakalanması için tüm güvenlik kamerası kayıtlarının inceleneceğini açıkladı.

Haberin Devamı

HALUK ATALAY-M.AKİF ERDEM İstanbul DHA