Gündem Çorapla denize!

Çorapla denize!

Paylaş
Çorapla denize!

Çorapla denize!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir seminere katılmak için Türkiye'nin çeşitli illerindeki hastane ve sağlık kuruluşlarından gelen hizmetli ve personel, kaldıkları üç ayrı otelin plajında ilginç görüntüler oluşturdu. Erkeklerin haşema benzeri uzun şort, hatta çoraplarıyla denize girdiği gözlenirken, denize giren tek bir kadına bile rastlanmadı.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin çeşitli illerindeki hastane ve sağlık kuruluşları çalışan hizmetli ve personel için Marmaris'te ‘Görevde Yükselme Eğitimi’ düzenledi. Seminere katılan toplam 543 kişi, 5 yıldızlı oteller Grand Yazıcı Mares, Grand Yazıcı Marmaris ve Grand Yazıcı Turban Oteli'ne yerleştirildi. Kursa katılanlar, seminerin yanında tatil yapma fırsatı da buldu. Kursiyerler, seminerlerden artan zamanlarında kaldıkları otellerin plajlarına akın edip, denize girdi, güneşlendi.

Plajı dolduran kursiyerlerin büyük bölümü haşema benzeri uzun sortlarıyla dikkati çekti. Bazılarının ise çoraplarıyla denize girdiği görüldü. Kursiyerlerin denize girdiği anlarda plajda tek bir kadına bile rastlanmadı.

Mustafa SARIİPEK/MARMARİS(Muğla), (DHA)

Haberin Devamı