Türkiye (Son Dakika) Çorbacıdaki dehşetin ardından aşk üçgeni çıktı

Çorbacıdaki dehşetin ardından aşk üçgeni çıktı

Paylaş
Çorbacıdaki dehşetin ardından aşk üçgeni çıktı

İzmir'de iki kişiyi tabancayla vurarak öldüren zanlı, olayın ardından kaçtığı Manisa'da tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Cinayetin ardından aşk üçgeni çıktı

Bornova’da dün sabah Özer Polat (43), ayrıldığı kadının yeni sevgilisi Ömer Anşin ile çorbacıda arkasına saklanmaya çalıştığı taksi şoförü Mustafa Sunar’ı tabancayla öldürdü.

Haberin Devamı

Polat , olaydan sonra kendisine ait araçla Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çavuşlar köyüne kaçtı. Özer Polat’ın kaçtığı beyaz renkli otomobilin plakasının 35 S 4724 olduğunu belirleyen ekipler, kaçış güzargahı üzerinde bulunan başta MOBESE görüntüleri olmak üzere çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini takibe aldı.

Zanlının izini süren ve Çavuşlar köyünde bulunduğunu öğrenen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Sarıgöl İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, evin etrafında güvenlik önlemi aldı.

Eve baskın yapan ekiplerin zanlının intihara teşebbüs ettiğini öğrenmesi üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Polat’ı önce Sarıgöl Devlet Hastanesi’ne ardından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan müdahalenin sonrasında ise Özer Polat, Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

İŞTE ÇİFTE CİNAYETE NEDEN OLAN AŞK ÜÇGENİ

Çorbacıda yaşanan dehşetin ardından aşk üçgeni çıktı. Hayatını kaybeden Ömer Anşin’in uğruna cinayet işlenen F.K. ile birlikte bir müzikholde çalıştığı öğrenildi.

Gözaltına alınan F.K., Özer Polat ve Ömer Anşin ile ikili bir ilişki yaşıyordu. F.K., olayda yaşamını yitiren Ömer Anşin’in, sabah saatlerinde görüşmek için kendisini telefonla aradığını, olumsuz yanıt verince ısrar ettiğini, bu sırada yanında bulunan Özer Polat’ın elindeki telefonu aldığını anlattı. Polat ile Anşin’in telefonda küfürleştiklerini, ardından öfkeyle yanından ayrıldığını söyledi.

Anşin ve Polat telefondaki kavganın ardından Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi üzerindeki bir çorbacıda buluştular. Elinde tabancayla üzerine doğru koşan Polat’ı gören Anşin, kurşunlara hedef olmamak için çorbacıya girdi. Anşin’in peşinden içeri giren Polat bağırmaya başladı.

Anşin, öfkeden deliye dönen Özer Polat’ın kendisini vurmaması için, o sırada mekanda çorba içen taksi şoförü 38 yaşındaki Mustafa Sunar’ın arkasına saklandı. Ancak Özer Polat, görgü tanıklarının ifadelerine göre, "Seni vuracağımı söylemiştim" diyerek tabancayı peş peşe ateşledi. Tabancadan çıkan kurşunlarla taksici Mustafa Sunar sağ yanağından, arkasına saklanan Anşin de boğazından vuruldu. İki yaralı kanlar içinde yere düşerken, Polat dışarı çıktı. Ancak hırsını alamayarak geri dönen Polat, yüzükoyun yerde yatan Anşin’in sırtına bir el daha ateş etti. Ardından koşarak dışarı çıkan Özer Polat geldiği otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

Haberin Devamı