Spor Corchia olmazsa Mariano hazır

Corchia olmazsa Mariano hazır

Paylaş
Corchia olmazsa Mariano hazır

İlk hedef olan Fransız futbolcu Sebastien Corchia için Lille fiyat indirdi, diğer Brezilyalı aday Mariano Ferreira ise teklifi kabul etti.

Sağ bek transferinde sona doğru yaklaşan Galatasaray’a dün iki güzel haber birden geldi. Lille listenin başında yer alan 26 yaşındaki Sebastien Corchia için istediği rakamı 7 milyondan 5 milyon euroya çekti. Bir diğer aday Mariano’nun ise Cim Bom’un 3 yıllık teklifine ‘evet’ dediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekip sağ bek transferinde sona doğru yaklaştı. Cim Bom dün iki güzel haber birden aldı.

PAZARLIK DEVAM EDİYOR


İlk olarak bir numaralı hedef olan Lille’in 26 yaşındaki futbolcusu Corchia için Fransızlar 7 milyon euroluk isteklerini aşağı çekerek 5 milyon euroya düştü. Lille kulübü aradaki 2 milyon euroyu ise bonus olarak istedi. Galatasaray ise 4 milyon euro verebileceğini bildirdi. Ayrıca bonuslar için başarı bonuslarının ağırlıklı olmasını istedi.

Corchia cephesinde bu gelişme olurken bir diğer aday Sevilla’nın Brezilyalı sağ beki Mariano Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Sarı-Kırmızılıların 2.2 milyon eurodan 3 senelik önerisini kabul eden 31 yaşındaki futbolcu için dün Sevilla kulübüne 3.5 milyon euroluk teklif yapıldı.

İspanyollar ise 4.5 milyon istiyor. Ancak Corchia gibi Mariano’nun da sözleşmesinin gelecek sene sona ermesi bu konuda Sevilla’nın Galatasaray’ın istediği seviyeye inebileceği şeklinde yorumlanıyor.

ELİ GÜÇLÜ


Teknik direktör Igor Tudor ve izleme komitesinin Mariano ile ilgili olumlu düşünce içinde olması birinci hedef olarak Sebastien Corchia’yı belirleyen Sportif Direktör Cenk Ergün’ün elini güçlendirdi. Cenk Ergün, Corchia’dan sonuç alamazsa 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya imza attıracak.

Haberin Devamı