Spor Corinthians, Carlos'u resmen duyurdu

Corinthians, Carlos'u resmen duyurdu

Paylaş
Corinthians, Carlos'u resmen duyurdu

Brezilya'nın Corinthians kulübü, Fenerbahçe'den sezon ortasında ayrılacak Roberto Carlos'u transfer ettiğini resmen açıkladı

Corinthians’ın resmi internet sitesinden "Hoşgeldin büyük yetenek" başlığı altında yapılan açıklamada, Carlos’un Fenerbahçe’deki son maçını 23 Aralık’ta oynayacağı ve 4 Ocak tarihinde Sao Jorje Parkı’nda basına tanıtılacağı bildirildi.

Carlos’un Corinthians’ta "6" numaralı formayı giyeceği de belirtildi. Açıklamada, Roberto Carlos’un Real Madrid’e gitmek istediğine de atıfta bulunularak, 36 yaşındaki futbolcunun ağzından "Real Madrid’de çok güzel anılarım var ama şu an benim için en iyisi Brezilya’da olmak. Corinthians’ta oynamak kariyerimi güzel bir şekilde tamamlamamı sağlayacak" ifadeleri kullanıldı.

MARCA'NIN CARLOS ANKETİ

Buna rağmen İspanya’nın Marca gazetesi Roberto Carlos’u bugün de manşetine çıkartırken, Brezilyalı futbolcunun ara transferde gelmesi için yaptıkları ankette 100 bin Real Madridli taraftarın olumlu oy kullandığını yazdı.

Marca, sakatlanan Pepe’nin yerine Real Madrid’in alabileceği en uygun ismin Roberto Carlos olduğunu savunuyor. 36 yaşındaki Roberto Carlos, futbolcu olarak kariyerine 1990 yılında Union San Joao-SP’de başlarken, daha sonra Atletico-MG ve Palmeiras takımlarında oynadı ve Avrupa’ya gitti.

İtalya’nın FC İnter (1995-96) takımında 1 sezon oynayıp İspanya’nın Real Madrid (1996-2007) takıma gelen ve 11 yıl burada forma giyen Carlos, son olarak Fenerbahçe’de oynadı ve kariyerini sona erdirmek için Corinthians’ı seçti.

Haberin Devamı