Spor Costa'nın tercihi Valencia

Costa'nın tercihi Valencia

Paylaş
Costa'nın tercihi Valencia

Bonservisinde Wolfsburg'la anlaşma sağlanan ve kendisinden de sözlü olarak "evet" cevabı alınan Portekizli oyuncu Valencia'yı tercih etti

Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan 28 yaşındaki Portekiz milli takım oyuncusu Ricardo Costa için 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Alman kulübü ile anlaşan Yönetici Haldun Üstünel, bugün de bu oyuncunun menajeri ile masaya oturdu.

İmzaların atılması beklenirken, son anda Valencia'nın devreye girmesi işi bozdu. Üstünel, Paris'ten Wolfsburg'a geçerek buluştuğu menajerlere 1 yılı opsiyon olmak üzere toplam 2.5 yıllık sözleşme önerdi.

Bu süreyi az bulan ve daha uzun bir gelecek sağlamak isteyen Costa'nın Valencia'nın 3.5 yıllık kontrat isteğine sıcak baktığı ve tercihini de Portekiz'e sınır ülke İspanya'dan yana kullanmak istediği belirtildi.

Bir yandan futbolcuya verilecek ücretin hesabını yapan bir yandan da yine bir Portekizli olan eski futbolcusu Meira örneğinde olduğu gibi Costa'nın da uyum sorunu yaşayabileceğini düşünen Üstünel bu kez eli boş dönmüş oldu.

Kadir ÇETİNÇALI/Antalya DHA

Haberin Devamı