Spor Coucerio ile devam kararı

Coucerio ile devam kararı

Paylaş
Coucerio ile devam kararı

Turkcell Süper Lig'de hayal kırıklığı yaratan Gaziantepspor, yeni sezonda da Portekizli teknik adam Jose Coucerio ile devam kararı aldı

Gaziantepspor’un resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yeni sezonda da Jose Coucerio Gaziantepspor’un başında olacaktır. Kulübümüz 2010-2011 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.

Halen sözleşmesi devam eden teknik direktörümüz Jose Couceiro ile devam kararı alan yönetimimiz, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda önümüzdeki sezon güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarına başladı" ifadelerine yer verildi.

İDDİALI TAKIM İÇİN KOLLAR SIVANDI

Bu arada, edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile biraraya gelen Jose Coucerio’nun yeni sezona yönelik olarak bir görüşme yaptığı ve Kızıl’ın da iddialı bir takım kurulması için çalışmalarını yürüttüğü öğrenildi.

Kulüp yetkilileri, Süper Lig’in tamamlanmasından sonra gelecek yıl ile ilgili hazırlıklara hemen başlanacağını, gelecek yıl güçlü bir kadro oluşturup Gaziantep’e yakışır bir takımla Süper Lig’de mücadele etmeyi amaçladıklarını belirttiler.

Gaziantepspor’un transferde öncelikle kaliteli Türk oyunculara yöneleceği öğrenildi. Bu arada, Gaziantepspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı