Spor Cristiano Ronaldo: 'Kartal'a gelirim'

Cristiano Ronaldo: 'Kartal'a gelirim'

Paylaş
Cristiano Ronaldo: 'Kartal'a gelirim'

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo bir saat firması ile yaptığı sponsorluk toplantısında soru üzerine Beşiktaş'ta forma giyebileceğini söyledi. Portekizli futbolcu, “Arkadadaşlarım Guti, Quaresma ile Schuster Beşiktaş'ta. Belki ileride ben de transfer olabilirim” dedi

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş’tan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi. Saat firması Time Force, 2011 yılı için sponsporluğunu üstlendiği ve reklam filmlerinde oynatacağı yıldız oyuncu ile basın toplantısı düzenledi. Portekizli yıldız, sakatlığının tamamen geçtiğini ve takım ile çalışmalara devam edeceğini belirtti. Ronaldo, bu yıl flaş transferler yapan Beşiktaş’ın kendisine transfer teklifi yapmasına olumsuz bakmayacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma’nın, eski takım arkadaşı Guti’nin ve takımı Real Madrid’in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster’in şu an bir arada olduklarını hatırlatan bir gazetecinin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo şu yanıtı verdi: “Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Devam etmekte olan kontratım var, futbol hayatında teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder.”