Spor Cristiano Ronaldo'nun seks hayatı

Cristiano Ronaldo'nun seks hayatı

Paylaş
Cristiano Ronaldo'nun seks hayatı

Bild gazetesinin internet sitesi Cristiano Ronaldo'nun eski sevgililerinin anlattıklarını derleyerek onun özel yaşamına dair özel bir dosya hazırladı

Cristiano Ronaldo, eski sevgililerinden Naya'nın anlattığına göre bakımlı ve sıkı vücutlu kadınlardan hoşlanıyor. Futbol sahasında kazandığı bir galibiyeti kadınlarla kutlamaktan hoşlanıyor.

PREZERVATİFLER KOVBOY ÇİZMELERİNİN İÇİNDE

Eğer maçta gol atmışsa parti ve sevinç gösterileri yatakta da devam ediyor. Ünlü futbolcu prezervatiflerini Dolce& Gabbana marka kovboy botlarının içinde saklıyor.

BİSEKSÜEL KADINLAR ONA CEZBEDİYOR

Ronaldo için hayatına giren kadınların sadece erkeklerden hoşlanması gerekmiyor. Kız akadaşlarının hemcinslerinden hoşlanması onu rahatsız etmiyor.

Sözgelimi eski sevgililerinden Nereida Gallardo'nun başka kadınlarla çekilmiş cüretkar fotoğraflarının ortaya çıkması da Ronaldo'yu hiç etkilememişti.

SARIŞIN, ESMER YA DA KIZIL...

Ronaldo'nun hayatına giren kadınların fiziksel görüntü olarak ortak bir özelliği yok. Sarışın, esmer ya da kumral olmaları zayıf ya da kilolu olmaları Ronaldo için hiç fark etmiyor.

İLİŞKİLERİNDE SADIK DEĞİL

Cristiano Ronaldo ilişkileri sırasında asla sadık davranamıyor. Basında çok konuşulan Nereido Gallardo ile ilişkisi sürerken İtalya eski güzeli Letizia Filippi ile de görüşüyordu.

BACAKLARINA AĞDA YAPTIRIYOR

Bacaklarına ağda yaptırıyor. Porno film izlemekten hoşlanıyor. Ve bunu da saklamıyor. Onu tanıyanların anlattığına göre Ronaldo kadınlar konusunda her zaman "istim üstünde." Sürekli bir sonrakı kurbanının arayışı içinde

Haberin Devamı