Advertorial Cruise değil , Royal Caribbean….
Sponsorlu

Cruise değil , Royal Caribbean….


Paylaş
Cruise değil , Royal Caribbean….

Royal Caribbean International, denizlerdeki en nefes kesici gemilerin sahibi olmanın yanı sıra, gemi seyahatlerine farklı boyutta bir tarz ekleyerek yeniliklere imza atmaya devam etmektedirler.

Firma olarak biraz kendinizden bahsede misiniz, ne kadar zamandır balayı turları hizmetini vermektesiniz?

Sektördeki en eğlenceli gemilere sahip olan Royal Caribbean International, dinamik ve yenilikçi bakış açısı ile tüm dikkatleri kendi üzerine çekmeyi başarmaktadır. 2010 -2016 yılları arasında Dünyanın En Büyük, En Akıllı ve En Teknolojik gemilerini tanımlayan Oasis ve Quantum Class 6 yeni gemisini dünya denizleri ile buluşturan Royal Caribbean International bu imajını daha da kuvvetlendirmiştir. Royal Caribbean International, denizlerdeki en nefes kesici gemilerin sahibi olmanın yanı sıra, gemi seyahatlerine farklı boyutta bir tarz ekleyerek yeniliklere imza atmaya devam etmektedirler.
Cruise değil , Royal Caribbean….

Sadece Royal Caribbean filosundaki gemilerde bulunan Royal Promenade, Central Park ve Boardwalk gibi yaşam alanlarındaki benzersiz tarzı benimsemeleri için dünya denizlerinde seyahat eden gemilerimizden herhangi birisiyle geçirecekleri bir gemi seyahatinin ilk günü bile yetecektir.

Çiftlere nasıl hizmetler veriyorsunuz?

Hayatınızın En Özel Gününü Sizin Kadar Önemsiyoruz…

Hayatınızın en mutlu gününü hayatınızın en özel anlarıyla okyanusta birleştiğini düşünün.
Ömür boyu mutluluğa atacağınız ilk adımı bir cruise tatiliyle atın; aşkınıza bütün duyguları aynı anda yaşatın.

Evlilik teklifi bütün kadınların hayalini süslemektedir.

En iyi evlenme teklifi seçeneklerini hayallerinize sığdıramıyorsanız, cruise gemilerimiz bu hayalinizi eksiksiz bir şekilde gerçeğe dönüştürecek.

Gemiye adım atar atmaz büyülü bir seremoni start veriyor. Törene canlı müzik eşliğinde düğününüzün ilk dansıyla başlayın. Ardından canlı bir grup, kemancı veya DJ ile resepsiyonda dans edin.

Kaptanın öncülüğünde bu özel anınızı ölümsüzleştirin.

Dilerseniz kişisel stilinizi yansıtan bir resepsiyon oluşturabilirsiniz. Kokteyl partilerinden, özel restoran rezervasyonlarına kadar çeşitli benzersiz seçeneklerden dilediğinizi seçebilirsiniz.
Sıradan Bir Tatilin Çok Daha Ötesinde Olan Cruise Seyahatinde Balayınızı Hayallerinizdeki Gibi Olmasını İstemez Miydiniz?

Spa merkezimizde kendinizi yenileyebilir, tırmanma duvarında daha yükseklere ulaşma rekoru kırabilir, eşinizle baş başa harika bir akşam yemeği alabilir veya havuz kenarında serinleyebilirsiniz. Sahilde, büyüleyici bir limanda ya da kabininizin balkonunda denizde seyir halindeyken aşk hikâyenizin yeni bir bölümünü başlatın. Geçirilen romantik günler ve birlikte geçecek hayatınızın ilk anıları gemide hafızalarınıza kazınsın.

Royal Caribbean gemilerinde balayı çiftleri için düzenlenen özel gecelerde, romantik bir ortamda muhteşem bir müzik ziyafeti yaşayabilir, balayı çiftlerine özel hazırlanan pasta ve çikolatalı kaplamalı çilek eşliğinde şampanyanızı yudumlayabilirsiniz.

Eşinize şirin bir sürpriz yapmak veya yatağınızı kırmızı gül yapraklarıyla süslemek için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sizce nasıl bir balayı hayal eden genç çiftler sizi seçmeli?

Balayı tatilinde nereye gitsem, hangi ülkeye veya ne yapsam diye ikilemlerde kalıyorsanız, cruise gemilerimizde hepsini bir arada görebilirsiniz. Her sabah gözünüzü ayrı bir ülkede açmak sizce de heyecan verici değil midir?

Her ülkede sevginize ayrı bir heyecan ayrı bir sürpriz katın. Gemi seyahati boyunca ve de uğradığınız limanlarda farklı duyguları birebir yaşayın. Üstelik bütün bunları tek bir bavul ile gerçekleştiriyorsunuz ve bavul taşıma derdini yaşamıyorsunuz.

Sadece resimlere bakınca dahi insana huzur veren gerçekliğin sınırlarını zorlayan gemiler ve manzara eşliğinde tıpkı filmlerdeki gibi bir tatili gerçekleştirin.

Sabah kahvaltıdan gece eğlencesine dek bütün turistik aktiviteleri aynı anda yaşayın.

Ya da dilerseniz gün boyu ruhunuza ve bedeninize hitap eden en güzel okyanus manzaralarıyla tatilinizi renklendirin.

Karayipler, Uzakdoğu, Akdeniz, Baltık Başkentleri ve Norveç Fiyordları, Royal Caribbean International gemilerinde romantik çiftler tarafından en çok tercih edilen balayı rotaları.

Siz de dünyanın en lüks, en konforlu ve en romantik gemilerinde dünyanın en seçkin tatil bölgelerinde balayı tatilinizin tadını doya doya çıkarmak isterseniz sitemizden size hitap eden bir gemi ve bir tur seçebilirsiniz.