Spor 'CSKA maçını kazanmalıyız'

'CSKA maçını kazanmalıyız'

Paylaş
'CSKA maçını kazanmalıyız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi

Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Çek futbolcu Tomas Sivok ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, gruptaki tablonun çok net olduğunu belirterek, "Kazanmaktan başka çaremizin olmadığı bir tabloyla karşı karşıyayız. Kazanmamızın Beşiktaş’a manevi ve maddi kazançları olacaktır. Ayrıca yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme fırsatı yakalayacağız" dedi.

"FUTBOLCULARIM HER ŞEYİNİ ORTAYA KOYACAK"

Mustafa Denizli, futbolcularının yarınki CSKA Moskova maçının öneminin farkında olduklarını söyledi. "Bütün takım yarın akşam Beşiktaş’ın buradan çıkması için her şeyini mutlaka ortaya koyacaktır" diyen Denizli, teknik ekip olarak kendilerinin de oyun içindeki gelişmeleri takip edip, sağlıklı kararlarla galibiyete ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

"HAKEM SEÇİMİ LEHİMİZE DEĞİL"

Fransa ile İrlanda arasında oynanan Dünya Kupası grup eleme maçında verdiği hatalı karar nedeniyle büyük eleştiriler alan İsveçli hakem Martin Hansson’un Beşiktaş-CSKA Moskova maçına atanmasına da değinen Denizli, bu atamanın kendi lehlerine olmadığını söyledi.

"MANCHESTER KAZANAMAZ"

CSKA Moskova’yı yenmelerinin, UEFA Avrupa Ligi’ne kalmalarına yeterli olmayacağının, diğer maçın sonucunun da etkili olacağının belirtilmesi üzerine Denizli, "Manchester United’ın, Wolfsburg karşısında kazanamayacağını düşünüyorum. Arzu ettiğimiz düşünce de bu. Manchester’ın nasıl bir takım olduğunu biliyoruz, ama kazanamayacağını sanıyorum" şeklinde konuştu.

"MOSKOVA’DA PUAN ALABİLİRDİK"

"Geriye dönüp baktığınızda en çok hangi maça üzüldünüz" sorusuna Denizli, "Moskova’dan puan alabilirdik, Wolfsburg’dan galip dönebilirdik, buradaki Manchester maçından da puan alabilirdik, ama geriye dönük üzüntüler bize fayda sağlamaz. Ümit ediyorum ki yarın kazanırız" diye yanıt verdi.

"NİHAT EN BÜYÜK GÜVENCELERİMDEN BİRİ"

Mustafa Denizli, Diyarbakırspor ile yapılan lig maçında taraftarlarca ıslıklanan Nihat Kahveci ile ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı: "Nihat’ın ne kadar iyi bir futbolcu ve golcü olduğunu biliyorum. Bazen talihsiz dönemler yaşanabilir.

Nihat, kalitesinden, düzgün kişiliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Nihat’tan umudumu kesmem söz konusu değildir. Nihat benim en büyük güvencelerimden biridir."

SİVOK: MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Beşiktaş’ın Çek futbolcusu Tomas Sivok ise takımın üzerinde bir baskı olmadığını kaydederek, "Yarın Manchester United puan kaybedecek, biz de kazanıp UEFA Avrupa Ligi’ne gideceğiz" dedi.

Takımın bu sezon az gol yemesiyle ilgili bir soruyu Çek futbolcu, "Takımın az gol yemesi sadece savunmaya değil, tüm takıma bağlıdır. Gol atmak nasıl sadece bir futbolcunun başarısı değilse, gol yememek de tüm takımın mücadelesiyle ortaya çıkar" diye yanıtladı.

3

Haberin Devamı