Spor CSKA Moskova 78-82 Olympiakos (MAÇ SONUCU)

CSKA Moskova 78-82 Olympiakos (MAÇ SONUCU)

Paylaş
CSKA Moskova 78-82 Olympiakos (MAÇ SONUCU)

İstanbul'da düzenlenen Euroleague Final Four heyecanı CSKA Moskova ve Olympiakos maçıyla başladı. Müthiş organizasyonun ilk karşılaşmasında iki köklü basketbol ekibi kozlarını paylaştı. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki karşılaşmada Olympiakos son şampiyonu devirdi

1.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 18-12 Olympiakos

2.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 40-33 Olympiakos

3.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 64-60 Olympiakos

4.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 78-82 Olympiakos

CSKA TAKIMI YUHALANDI


Olympiakos-CSKA maçı öncesi Sinan Erdem Spor Salonu tribünlerini dolduran Fenerbahçe taraftarları, CSKA oyuncuları anons edildiği esnada geçen sezon finalde kendilerini mağlup eden rakiplerini uzun süre yuhaladı. O esnada yerlerini önceden almış olan CSKA taraftarları ise takımlarına destek tezahüratında bulundu.

FENERBAHÇELİLER İLE GERGİNLİK


Basın tribününün arkasında bulunan bölgede Olympiakoslu ve Fenerbahçeli taraftarlar maçı yan yana takip ediyorlar. CSKA-Olympiakos maçı öncesi üst tribündenki Olympiakoslular tarafından Fenerbahçelilere yapılan tezahüratlar sonrası kısa süreli bir gerilim yaşandı. İki takımın taraftarlarının büyük çoğunluğu araya girip gerginliğin bitmesi yönünde çaba harcayınca olay sözlü atışma olarak kaldı.

İSTANBUL’DA İKİNCİ KEZ FİNAL-FOUR OYNUYOR


CSKA Moskova, ikinci kez İstanbul’da THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde sahne alıyor. İstanbul’da 2012’de gerçekleştirilen organizasyondaki yarı final maçında Panathinaikos ile karşılaşan CSKA Moskova, Yunan rakibini 66-64 yenerek finale yükselmişti. Final mücadelesinde bir diğer Yunan temsilcisi Olympiakos ile kozlarını paylaşan CSKA Moskova, 19 sayı üstünlük yakaladığı karşılaşmadan potasında son saniyede gördüğü basketle 62-61 mağlup ayrılarak şampiyonluğu kaybetmişti.

Haberin Devamı