Magazin Çukur 10. bölüm: Koçovalı kadınlarının kaderi Vartolu'nun elinde!

Çukur 10. bölüm: Koçovalı kadınlarının kaderi Vartolu'nun elinde!

Paylaş
Çukur 10. bölüm: Koçovalı kadınlarının kaderi Vartolu'nun elinde!

Çukur 10. bölümü büyük heyecanla bekleniyor. SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur, bu akşam ekrana gelecek olan 10. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Peki Çukur'un merakla beklenen 10. bölümünde neler yaşanacak? İşte Çukur 10. bölümüne dair ipuçları...

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Öner Erkan'ın paylaştığı Çukur, bu akşam ekrana gelecek olan 10. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Usta oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur, yayınlanan 9 bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 10. bölümünde de nefes kesen sahneler yaşanacak.


ÇUKUR 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?


Çukur’un bu akşam ekrana gelecek onuncu bölümünde; Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler.

Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar.

Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.


ÇUKUR'UN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?



Çukur'un geçtiğimiz hafta ekrana gelen 9. bölümünde;

Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır.

Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır. Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur.

Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.


Çukur 10. bölüm fragmanı yayınlandı



Çukur 9. bölümde neler yaşandı? (Çukur 10. bölüm fragmanı)

Haberin Devamı