Magazin Çukur 19. bölüm özeti (Çukur 19. bölüm izleme linki)

Çukur 19. bölüm özeti (Çukur 19. bölüm izleme linki)

Paylaş
Çukur 19. bölüm özeti (Çukur 19. bölüm izleme linki)

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 19. bölümüyle ekrandaydı. Çukur'un son bölümünde Selim yaşam mücadelesi veriyor. Vartolu yeni bir sürprizle karşı karşıya. Çukur 18. bölümde diziye Alperen Duymaz 'Komiser Emrah' rolüyle dahil olmuştu. Bu bölümde Emrah'ın gelişi ile zor günler geçiren Sena tüm gidişatı değiştirecek yeni bilgiler ediniyor. Çukur 20. bölümden ilk fragman da geldi. Çukur 19. bölüm izleme linki ve detaylar haberimizde....

Çukur dizisi son bölüm izleyenler yine ekranları başına kilitlendi. Show TV'de pazartesi günlerine damgasını vuran Çukur 19. bölümde yine birbirinden önemli gelişmeler yaşandı. Çukur 19. bölümün yayınlanması ile birlikte Çukur 20. bölümden de ilk video geldi. Ayrıca Çukur 19. bölüm linki de haberimizde yer alıyor.


ÇUKUR 19. BÖLÜM


Çukur’un 19. Bölümünde; Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır.



ÇUKUR 18. BÖLÜM DE NELER OLDU?


Çukur'da yeni dönemin başladığı 17. bölümde Vartolu'nun ölüm haberi tüm mahalleye yayıldı. İdris uzun zaman sonra ilk kez rahatlarken Yamaç'ın odağında Vartolu'ya saldıranların kim olduğunu bulmak vardı. Vartolu'nun ölüm haberini alan Saadet belli etmemeye çalışsa da yıkıldı. Deren'den Nazım'ı öğrenen Yamaç peşine Aliço'yu taktı. Aliço, Nazım'ın ofisinden çıkıp İdris'le buluşan Hale'yi görünce sarsıldı.


Çukur 18. bölüm fragmanı yayınlandı- Selim ölüyor mu? Show TV izle


Çukur 18. yeni bölümden 2. fragman geldi! Komiser Emrah özür diledi

Haberin Devamı