Magazin Çukur 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Çukur 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Paylaş
Çukur 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Çukur 2. sezon tanıtımı yayınlandı. Yeni sezonda Çukur'a has olan dövme farklı bir şekil alıyor. Yeni sembolün gizemi ise şimdiden merak edilmeye başlandı...

Geçen sezon pazartesi gününe damga vuran ve reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Çukur dizisinin 2. sezonunun tanıtımı ekrana geldi. Yeni sezonda Çukur dövmesinin şekli değişiyor. Peki bu ne anlama geliyor? Öte yandan tanıtımın arka planında akan senaryo göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Hafızalara kazınan Çukur dövmesinin farklı bir sembole dönüştüğü tanıtım Çukur’un ekrana gelecek heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor. Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü bu adamlardan Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Çukur yeni sezonuyla herkesi çok şaşırtacak!

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolde yer aldığı projenin tanıtımda, dizinin eylül ayında ekrana geleceği belirtiliyor fakat henüz net bir tarih verilmiş değil.

Haberin Devamı