Magazin Çukur 21. yeni bölüm ilk sahne izle: İdris'ten veryansın

Çukur 21. yeni bölüm ilk sahne izle: İdris'ten veryansın

Paylaş
Çukur 21. yeni bölüm ilk sahne izle: İdris'ten veryansın

Çukur 21. bölüm ilk sahnesi ekrana geldi. Çukur yeni bölümde İdris Çukur'u kendisinin kurduğunu fakat burada yaşayanları zorla getirmediğini söylüyor.

Show TV'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Çukur'un 21. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde İdris, mahallesinde yaşayanları kahvede toplayıp veryansın ediyor.

"KİMSEYİ ZORLA GETİRMEDİM"

İdris Koçavalı, Çukur'u kendisinin kurduğunu fakat kimseyi buraya zorla getirmediğini söylüyor. Mahalleliye "Zorla mı getirdim?" diye sorunca kahvede bulunan insanlar da "Estağfurullah" diye karşılık veriyor. İdris, yıllarca para biriktirmediklerini hep insan biriktirdiklerini söylüyor. Oğlullarına da hep bu öğütleri verdiğini belirten İdris Koçovalı, Vartolu'nun taht istediğini aktarıyor. Yeni bölümle birlikte taht kavgaları da yaşanacağa benziyor.



Çukur 21. bölümüyle 19 Mart Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol ayrımına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

Haberin Devamı