Magazin Çukur 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Elvis kadınları kaçırıyor

Çukur 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Elvis kadınları kaçırıyor

Paylaş
Çukur 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Elvis kadınları kaçırıyor

Çukur 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Koçovalı büyün kadınlar Elvis tarafından kaçırılıyor. Erkekler ise çılgına dönüyor.

Çukur 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde diziye yeni dahil olan Elvis, Baykal'a karşılık tüm Koçovalı kadınları kaçırıyor. Haberi alan Vartolu çılgına dönüp elinde silahla bir anda sokağa fırlıyor. Yamaç ve tüm erkekler şokta... Elvis her an bir kadını öldürebilir. Yamaç, Baykal'ı serbest bırakacak mı?



YEPYENİ BİR DÜŞMAN

İdris ve Yamaç yepyeni bir düşman kazanıyor. Bu düşmanın adı Elvis... Görevi ise Baykal'ı tekrar özgürlüğüne kavuşturmak. İdris ile Yamaç buna kesinlikle yanaşmayacak... Bu da yeni bir savaşın başlangıcı... Bakalım Yamaç ile Elvis arasında nasıl diyaloglar yaşanacak.



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur’un 21.bölümünde kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

Haberin Devamı