Magazin Çukur 26. yeni bölüm önizleme yayınlandı! İdris Vartolu'ya son sözünü söyledi

Çukur 26. yeni bölüm önizleme yayınlandı! İdris Vartolu'ya son sözünü söyledi

Paylaş
Çukur 26. yeni bölüm önizleme yayınlandı! İdris Vartolu'ya son sözünü söyledi

Çukur 26. bölüm önizleme yayınlandı. Çukur yeni bölümde İdris ile Vartolu yüzleşmesi yaşanıyor. İdris, oğluna "Saadet'i istiyorsan Çukur'dan ayrılacaksın!" diyor. Şimdi Vartolu zor bir seçim yapmak zorunda...

Show TV'nin her bölümü nefes kesen dizisi Çukur'un 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Vartolu, babasına Saadet'le evlenmek istediğini söylüyor. İdris Koçovalı, Vartolu'nun bu isteğine büyük tepki gösteriyor. Vartolu'nun kızıyla evlenmesi için Çukur'u terk etmesini söyleyen İdris Koçovalı, "Çukur'un babası olacaksan eğer Saadet'in kocası olamazsın." diyerek son sözünü söylüyor.



VARTOLU İÇİN ZOR SEÇİM

Emrah'la yeni bir düzen kurmaya karar veren Vartolu'yu zor bir seçim bekliyor. Ya çukur'un babası olup Saadet'ten vazgeçecek, ya da Saadet'in kocası olup Çukur'a veda edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.



Haberin Devamı