Magazin Çukur 27. yeni bölüm fragmanında Vartolu'ya ağır darbe!

Çukur 27. yeni bölüm fragmanında Vartolu'ya ağır darbe!

Paylaş
Çukur 27. yeni bölüm fragmanında Vartolu'ya ağır darbe!

Çukur 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde İdris ve adamları, Vartolu tarafından işgal edilen mekanı geri almak için harekete geçiyor fakat bu hamle boşa çıkıyor. Çünkü Vartolu, İçişleri Bakanlığın Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından verilen bildigeyi İdris'e gösteriyor. Bildirgeyi gören İdris tam geri gidecekken Vartolu'yu can evinde vuruyor.

Çukur 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Vartolu, Koçova Mahllesi Yeşillendirme ve Güzelleştirme Derneği'ni Çukur Yeşillendirme ve Güzelleştirme Derneği'ni olarak değiştiriyor. Mekanını işgal eden Vartolu'ya darbe indirmek isteyen İdris Kaçovalı, baskına giderken eli boş dönüyor. Çünkü Vartolu, İçişleri Bakanlığın Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından verilen bildigeyi İdris'e gösteriyor. Bu duruma çok bozulan İdris Koçovalı, geri adım atarken bir anda geri dönüp oğlunun yüzüne "Saadet'i bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş... Haftaya da düğünümüz var." diyerek Vartolu'yu can evinde vuruyor. Bu ağır cümleler sonrası Vartolu yıkılıyor.



VARTOLU O İSMİN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Vartolu, Selim'den Saadet'in kimle evleneceğini öğrenmek için çaba sarf ediyor. Selim, ısrara rağmen tek bir kelime etmiyor. Vartolu'ya ne yapacağını soran Selim şoke eden bir cevap alıyor. Üvey kardeş, o adamı bulup vuracak!



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.





Haberin Devamı